Det där med att släppa in våren

 

IMG_3172

 

Hej Mitt-i-veckan!

Vilken grå onsdag vi har där idag. Men det gör inte så mycket; balkongdörren står öppen och släpper in fågelkvitter och jag har släppt in våren i lägenheten. Ja, men får väl göra vad man kan för att hjälpa den på traven tycker jag. Så jag köpte ranunkel i glada färger på torget i fredags, bara en sån sak.

 

IMG_3092

 

Sen har de här söta papp-askarna som liksom halkade med av bara farten när jag shoppade senast (från Modesto här) fått komma fram och hjälpa vår-känslan lite på traven. Hur fina? Jag vill typ fylla lägenheten med små ask-gömmor i alla möjliga mönster & färger.

 

Untitled-091

 

Några stackars skillor som Doris slaktade i trädgården här ute och som jag sedan räddade från hennes gap och satte i min lilla ekollonvas istället, de gör sig m y c k e t bättre där än i hennes lilla mage.

Och ett vårigt doftljus från Voluspa, såklart. Älskar, älskar, älskar Voluspa. Just det här ljuset har stått i mitt ljusförråd ett bra tag och väntat på vår, jag brukar passa på att köpa på mig ett litet ”lager” när Agnesamelia har någon av sina grymma rabattkoder.

 

IMG_3107

 

Japp, så går det alltså till när man släpper in våren.

Några vackra askar, härliga ranunklar, lite knubbiga körsbärskvistar och ett ljus som doftar vår, sen är man liksom hemma.

Och det piggar ju upp vilken grå onsdag som helst.

 

Banditen-post-signature2

5 kommentarer till “Det där med att släppa in våren

  1. Voluspa är mitt bästa. och om jag är utomlands letar jag alltid efter Diptyque och Jo Malone. Och i Sthlm är det Byredo jag går och luktar på. Vi ses på fredag! Ska bli myz!

  2. Vackert som sjutton 🙂 Otroligt fin sovrumshörna, sååå mycket snyggare med en ”riktig” möbel bredvid sängen istället för små fjantiga bord,stolar eller vad man nu har 😉 Sänggavlen är min favorit, så enkel, så snygg !!
    Kram på dig,Monica i Rom

  3. Du har det så fint 😊 Vackra blommor (konstigt nog har aldrig haft ranunkler trots att jag köper nya blommor varje vecka 😉), byrå vid sängen, sänggavel o alla detaljer 👌
    Kram, Magdalena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg