Att ha fått låna en guldklimp

 

3V6A1739

 

När vi kom till Falkenberg så hade Jenny på sig sin grå poncho från Cape Sweden, exakt en sån som jag drömmer om ni vet?

Och snäll som hon är så lät hon mig låna den när jag hade sådär ruggigt ont och ömsom svettades, ömsom frös. Den är ju liksom perfekt eftersom man s l i p p e r reta handen med att dra en tröja eller jacka på och av. Som gjord för en Enarmad Bandit. Sedan blev det dags för Jenny att åka hem men då var jag så risig så hon tittade bara på mig och sa Du kan låna den där tills vi ses nästa gång, du behöver nog den på hemresan. Och det tackade jag ju inte direkt nej till men erbjöd mig att skicka upp den till henne om det nu mot förmodan skulle dröja innan vi ses nästa gång varpå hon viftade på handen och sa, vi ses snart ändå.

 

3V6A1730

 

Man kan väl säga att jag inte bara behövde den på hemresan utan också typ v a r j e dag sen dess, ha ha. Har skickat sms till Jenny typ varje dag och berättat att jag lånar den.

Hmm ja, det är nog dags att köpa en egen nu, nu vet jag ju att den kommer att bli välanvänd. Det stressar mig liksom lite att det kommer en dag ganska snart när jag måste lämna den här guldklimpen ifrån mig, då vet man att det är kärlek.

Är det förresten någon mer som funderar på en poncho så är det kanske läge att passa på idag när det är sista dagen med födelsedagsfirandet för Modesto och hela 20% på alles. Jag ska iallafall slå till på en egen, väldigt väldigt snart.

 

Dagens på bilderna består alltså av:

Jeans: gamla One teaspoon Freebird Skor: Adidas Superstar Solbrillor: Lespecs (här) Poncho: Cape Sweden (här)

 

Banditen-post-signature2

2 kommentarer till “Att ha fått låna en guldklimp

  1. Hej!
    Du är banne mig snygg, oavsett vad du tar på dig! Och enormt bra smak när det gäller kläder har du också!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg