Nytvättad Doris & handbakishelg

 

IMG_0919

 

Hej från handbakis-stugan!

Bjuder på en bild på en nytvättad Doris á la Abbe och passar på att säga Hej.
Handbaksmällan från fredagens festligheter har som ni förstår ätit upp hela helgen och lite till. Men igår kväll orkade jag iallafall få hem mina två fyrbenta från mamma som passat dom. Så idag har vi myst i soffan och vilat ut det sista av handbaksmälla tillsammans och nu är jag åter på det där stadiet när smärtan inte längre minskar och det träffar mig som ett slag i magen;  jaha-det-blir-ju-inte-bättre-det-är-det-här-som-är-normalläget som jag skrivit om förut.

 

Men nu ska jag försöka skaka av mig den där känslan, sedan invänta kvällens avsnitt av Sofias Änglar & förmodligen gråta en skvätt, om jag känner mig själv rätt. Det kan man behöva ibland.

Ha en fin kväll, fina ni!

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Nytvättad Doris & handbakishelg

 1. Jag tycker så synd om dig, leva så med värk. 🙁 Men du är otroligt stark som inte låter värken ta över ditt liv utan istället satsar och sen när den slår till så säger du äsch det var det värt. 🙂
  Kram på dig!

 2. Styrkekramar till dig! Jag har följt din blogg länge nu, och kände att jag ville säga att herrejäklar vilken kämpe du är! Leva med den smärtan du har, det är inte klokt! Jag har ont i ryggen, (en fjärt i rymden mot vad du lever med ständigt) men det påverkar mig mycket, jag får kort tålamod, arg lätt osv. Har två småbarn, och tyvärr rinner min bägare över där ibland när smärtan är påtaglig.
  Jag tycker verkligen du är grym som lever på ditt liv och gör det bästa av det, förstår att det måste kännas väldigt kämpigt ibland.
  Som sagt STYRKEKRAM!!

  1. <3 <3 <3
   Styrkekram tillbaks, bägaren rinner över även här ibland och även om jag inte har några barn så är det ju tyvärr dom man älskar mest som oftast får ta smällen =(
   <3

Comments are closed.