Vår på balkongen & rastlösheten

 

IMG_2941

 

Jag var tvungen att hjälpa våren på traven även på balkongen med hjälp av lite med lite minipenseér tidigare i veckan.

 

IMG_3052

 

De rostiga konservburkarna fylldes samtidigt som jag hade fullt upp med att försöka hindra Doris från att äta upp alla blommorna. Hon äter ju som bekant a l l t den damen och vårblommor tycker hon tydligen är extra festligt, vi har inte en promenad just nu utan att jag får stanna och gräva skillor, snödroppar eller krokus ur munnen på henne.

 

IMG_3047

 

Och påskriset som låg utslängt på balkongen fick nytt liv i form av någon slags båge över blommorna, tänkte att kanske detta hindrar Doris uppätningsförsök något. Tveksamt visserligen, men värt ett försök.

 

Så nu har jag vår på balkongen och jag ska se till att få ut en stol dit så jag kan sitta där ute invirad i ett täcke och njuta av solen snart med. Men det blir inte idag, idag är det grått & lite kallt, balkongdörren är stängd och jag ligger med hundarna i soffan och vilar upp handen inför morgondagens bravader. Tiden liksom sniglar sig fram och rastlösheten kryper i benen, men imorgon alltså, då ska handen vara i sin bästa form och jag ska klä mig i klänning och träffa härliga tjejer för drinkar och mat.

-J a g  k a n  k n a p p t  v ä n t a!

 

Banditen-post-signature2

 

6 kommentarer till “Vår på balkongen & rastlösheten

  1. I’m all dressed up and nowhere to go – känner jag mer för jag har klänningen, jag skorna, jag har väskan men jag har inget kul inplanerat. Hur kunde det bli så? Hahaha (ja alltså det är ju inte riktigt skor för att gå ute med nu och klänningen kunde jag bara inte låta bli)
    Jag väntar på sol och värme så jag kan somna i solstolen igen. haha

  2. Hej gulle du! det var så fint att ses i fredags! Du är lovely! Jag tänker på dig nu och på din handbaksmälla. Jag förstår att den är röven och skit och allt där emellan! Så det enda jag säger är vi ses snart igen hoppas jag och kanske tankar på den perfekta pripps blå-festen kan skingra det onda bara en pyttesmula! <3 <3 <3

  3. Åh vilken fin blomlåda! Var kan man hitta en sån? Blev alldeles kär i det! Du har det alltid så fint!

    1. Åh det är en flera år gammal från Åhléns som jag satt lite rostiga burkar i. =/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg