Dagens rabattkodsoutfit & ny färg

 

IMG_3303

 

Hej soliga vår-lördag!

Jag är precis på väg ut genom dörren här för att besöka en färgbutik. Ja, ett av mina skåp ska få y t t e r l i g a r e ett lager färg. De har en tendens att växa på bredden skåpen här hemma, minst sagt.

Men först ville jag kika in till Er och önska en fin lördag.

 

IMG_3329

 

Och bjuda på en liten sneakpeek på dagens outfit som består av det senaste tillskottet i adidas-samlingen, kunde inte låta bli dessa när jag såg dom på Zalando och dessutom hade en rabattkod för någon vecka sedan. Och när sen tröjan trillade in hos Modesto lagom till 4-års kalaset förra veckan så var det ju bara givet att jag b e h ö v d e en sån med i mitt liv, klick klick. Måste bara älska rabattkoder!

 

Så ja, det blir dagens outfit nu när jag ger mig ut i solen & åker mot färgaffären för att köpa en ny sorts kritfärg som jag faktiskt inte testat ännu, spännande!

(Tröjan finns här och skorna här)

 

Banditen-post-signature2

 

3 kommentarer till “Dagens rabattkodsoutfit & ny färg

  1. 🙂 jag satt just o tänkte på att jag inte hittat dessa skor hos dig (älskar din smak o stil). Köpte skorna på eget bevåg förra veckan o nu känns allt som vanligt när jag ser att du har fallit för dem också 🙂
    Phu.
    Lisa

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg