Min lördag i bilder

 

IMG_2084

 

Jag hann ju inte riktigt titta in till er igår, så här kommer ni inlägget som var tänk att komma igår idag istället.

Nämligen två snabba bilder från min lördag. Först var jag ju som ni vet och köpte färg (fortsättning följer..) och gick även förbi blomsteraffären och shoppade fikonträd & en stor maffig mynta.

 

IMG_3358

 

På kvällen bjöds det på grillat hemma hos mamma. Hemmagjorda hamburgare med ost från ostaffären och massa andra goda tillbehör stod på menyn, och årets första rosé i mitt glas. Mycket gott, vill jag lova.

 

Men nu har det alltså hunnit bli måndag, ute är det aprilväder som skiftar snabbt mellan regnskurar & solsken, två fikonträd väntar på att kanske orka planteras idag och vi hänger i soffan i väntan på den där orken. Ja, det är väl ungefär så spännande som det blir idag.

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg