Dagen efter 1års kalas.

 

IMG_3488

 

Vilken kalaslördag vi hade igår.

Jag kom ur sängen, i badet och packade ihop paketen som legat färdiga & väntat och kom iväg på kalas.

 

IMG_3505

 

Men nu är handbaksmällan tillbaka så bilder från kalaset får vänta tills en annan dag.

Nu tar vi söndag i sängen & vilar oss i form igen.

 

Banditen-post-signature2

 

9 kommentarer till “Dagen efter 1års kalas.

  1. Från min groteska samling, ha ha! Har lite av en svag punkt för vackra papper och snören. Men jag t r o r att det med djuren kommer från åhléns om det är det du menar, dock flera år sedan 🙂

 1. Hej!
  jag tänkte på dig och din smärta när jag träffade en vacker och glad ung mamma med amputerad arm. Kanske det är en dum fråga och du får gärna ta bort kommentaret om du vill men är inte det ett alternativ till dig?
  Kram!

  1. Tyvärr är det inte ett alternativ för mig, det föreslog jag för flera år sedan för läkarna.
   Kram!

 2. Hej! Jag har nyligen tyvärr fått crps efter en handledsfraktur. Väldigt jobbigt! Men det är på något vis skönt att läsa din blogg och inte känna sig så ensam om det. Idag är en hand-baksmälledag och min man kom på ett roligt ord åt det: ”Handover” istället för hangover hehe. Hoppas du får en bra kväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg