Drömsoffan

 

Untitled-001

 

Åh, ni känner nog igen soffan?

Den jag refererat till som dröm-soffan i lite över ett år nu. Och vet ni? Den är ä n t l i g e n beställd (precis innan en prishöjning & med rabattkod, ibland har man tur!) och i fredags fick jag besked på att den kommer att levereras om inte allt för lång tid nu. Woop woop! Ni förstår ju peppen när man sparat och längtat och h a t a t den där jäkla kivik-soffan i typ två års tid. SÅ himla kul. Så nu surfar jag inrednings-inspo för fullt och letar nya matta som inte fått lida av valptiden och så vidare, ganska angenäma problem att ha när drömsoffan äntligen är på väg alltså.

 

Banditen-post-signature2

 

7 kommentarer till “Drömsoffan

  1. Så fint! Lite nyfiken på varför du hatat Kivik så? Har nämligen tittat lite på den..

    1. Jag tycker inte den gjort sig så bra här hemma, kanske för att jag bara har plats för två delar?

  2. Vilken flax med priset!
    Och jag förstår din materiella lycka. Den dagen som jag kommer kunna byta ut de bruna skinnsofforna (läs: när barnen blir stora och sluta kladda i sofforna) kommer jag med att dansa av lycka.

  3. Men så fin soffa, kommer bli jätte fin hemma hos dig. Har själv haft en Kivik i många år och i lika många år har jag velat ha en ny 🙂 För min del blev det en Karlstad fr Ikea, men gillade inte klädseln så beställde en med lång kappa hos Bemz.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg