T a c k !

 
 

IMG_5524

 

Ni alltså <3 Hur fina är inte ni?

Tack för alla peppande och fina kommentarer idag, ni anar inte vad det betyder.

Det är fint att läsa era fina rader, tack!

 

Vi hörs imorgon igen, då ska jag berätta vad som stod på schemat min första dag ”tillbaka”.

Kärlek!

 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “T a c k !

 1. Hej fina Nicole. <3
  Va skönt att ha dig tillbaka.
  Du har vart saknad!
  Ha en skön sommar!
  Massor av kramar till dig! <3

 2. Har kikat in här typ vaarje dag! <3 Du har alltid så fina inlägg! Och en garderod to die for! Hoppas på mera klädinspo snart 🙂 hihih! Kram

 3. Hej! Vet inte alls om jag är rätt ute, men vill tipsa ändå. Har en vän som efter enkel karpaltunnelop fick liknande smärta som du har. Nerver som hamnat i kläm mm. Konstant smärta, inte kunna använda armen, starka mediciner mm. Hon fick tag i en läkare/ docent (?) som heter elisabeth Hagert. Hon har nu opererat om min vän som sakta, men säkert börjar komma tillbaka till livet. Hon har forskat mkt inom dessa områden. Sök på henne om du inte redan vet vem det är. Kanske inte alls samma läge som min vän, men vill ändå ge dig namnet.
  Läser din blogg och tycker du är så stark i allt det onda. Kram

 4. Jag tycker du är oerhört klok som tillåter dig själv sörja men inte begrava dig i sorgen. Det är styrka och vishet.
  Skönt att du klättrar upp igen.
  Kram

 5. Så klart har vi saknat sig och funderat massor över hur du mår…
  Å jag önskar innerligt att jag kunde skriva något vettigt och klokt, men det enda jag kommer på är…
  All styrka och kärlek önskar jag dig! <3
  Varma kramar Anna

Comments are closed.