Deadline för tårarna

1467_10151510844021581_1866268234_n

 

Jag sitter uppkrupen i sängen med ryggen lutad mot sänggaveln bland duntäcken och kuddar och skriver till er, klockan är mitt-i-natten (snart halv 4) och smärtan ställer som vanligt till det när det ska sovas. Så jag gav upp och tassade ut i köket för att hämta macen som legat där orörd på köksbordet i flera veckor nu och tänkte att jag lika bra kunde passa på att skriva till er, istället för att ligga här och titta ut i mörkret. Nu när klockan passerat midnatt är det nämligen också måndag och den dagen som jag gett mig själv som deadline för den här nedstämdheten (en deadline som redan skjutits upp tre gånger de senaste veckorna, men det hör inte hit). Det kanske låter konstigt med en deadline för något sånt, men jag gav mig själv tillåtelse att vara precis så ledsen som jag behövde vara i ett par veckor, med enda haken att jag måste ta mig ur det sen. Jag visste ju att jag måste ta mig upp ifrån det där avgrundsmörka på något vis, där vill jag ju inte stanna för alltid och då kändes en deadline som en bra idé.

Så nu planerar jag att hålla mig sysselsatt och omge mig med dom jag älskar, tills mörkret känns lite mer avlägset och det känns lättare att andas igen. Jag saknar Emma som jag inte sett på över en månad, min fina Pernilla kom äntligen hem efter ett halvår på Island för ett par veckor sedan och även lillebror är hemma, om än bara för ett par dagar. Och jag saknar Er, mina fina bloggvänner- så jag hoppas att ni har orkat vänta på mig, för nu är jag banne mig tillbaka och har gett mig den på att såhär deppigt kan man inte ha det, det går ju bara inte för sig. Och deadlines är till för att hållas.

 

Nu tänker jag blogga, njuta av sommaren & mina älskade och hoppas att det där trycket över bröstet försvinner efterhand,

Jag hoppas att ni vill hänga med!

 

NattiNatti!

 

Banditen-post-signature2

(bilden i inlägget är gammal & tagen av Emma)

Rekommenderade inlägg

73 kommentarer till “Deadline för tårarna

 1. Åh, vad härligt att höra av dig igen. Bra med en deadline så att tårarna inte fullständigt har fått tagit över. Se nu till att upptäcka sommaren och må så bra som möjligt (vet ju att smärtan är din ständiga följeslagare).
  Många spmmarkramarmed styrka till dig fina Nicole

 2. Du är så välkommen tillbaka, Nicole!
  Vi är många som saknat dig och tänkt massor på dig!
  Kramar

 3. Har tittat till Dig varje morgon och idag var Du ”hemma” igen. Härliga Du. Om man ändå kunde dela Din smärta så att Du inte behövde tåla den helt ensam. Försöker tänka ifall det här i Finland skulle finnas någon skicklig läkare på detta att konsultera om Din situation. Det BARA måste finnas någon som kan hjälpa till här. För Din skull.
  Kram Anita

 4. Åh så glad jag blir att du är här igen!! Har kikat in hos dig varje dag. Jag hoppas du ska få bra dagar nu med många av dina vänner omkring dig💕 Styrkekram

 5. God morgon och åh, vad härligt att du är tillbaks! Deadlines är bra på många sätt liksom det ibland kan vara nödvändigt att bryta ihop och gråta floder. Hoppas du får en riktigt härlig sommar och ser fram emot att få följa den här. Du är bäst!
  Kram P

 6. Välkommen tillbaka!!! Kan inte föreställa mig att vara i dina kläder och behöva bemästra din smärta vareviga dag:( Jag hoppas att sommaren kan hjälpa dig att komma upp till ytan igen och ge dig massor av ny energi och att du tillsammans med dina älskade vänner och familj ska skapa många nya minnen som hjälper dig att ta dig upp från det svarta hålet. Kul att höra från dig igen isf! Kram

 7. Det är bra med deadlines, det brukade jag ha när jag hasade fram i min smärtdimma och tanter med rullatorer körde om mig på min korta väg till jobbet ”Vid nästa träd stannar jag och gråter av smärta” ”Bara bort till den lyktstolpen, sen får jag ge upp”… Inte för att smärtan gav det minsta lilla notis om min deadline, mitt mål men själv hade jag kommit en bit på vägen genom att övervinna mig själv.
  Ta din tid. Inget blir bättre av att forcera men det är bra att du har en plan tillbaka till livet.
  Stor kram!

 8. Vi hänger gärna med! Du har varit väldigt saknad och det är skönt att höra att du är på väg tillbaka. Önskar dig en mycket fin sommar!

 9. Härligt att du är tillbaka….kollat varje dag ….så lätt blir du inte av med mig…..Ha nu en underbar sommar sommar & njut…..Kramar

 10. Klart vi är kvar! Gott att höra från dig igen! Skickar dig massor med styrkekramar och hoppas att du snart ska kunna njuta av sommaren och allt härligt den för med sig ❤️❤️❤️

 11. Välkommen tillbaka 👋🏼!! Man tittar ju in här, även när du inte är hemma – men så roligt att du är det nu!

 12. Vissa människor är starkare än andra. Du är en sådan! Så lärorikt för oss andra att läsa din blogg. Stor kram och tack för att du är tillbaka.

 13. 💙💙💙
  Vi är många som har dig i tankarna. Som de ovan skriver, du blir inte av med oss för att tyngden och mörkret kräver en paus från datorn. Tvärtom försöker vi skicka varma tankar, även om det kanske är löjligt, med hopp om att vetskapen om att vi bryr oss kanske ger dig några andningshål i det mörka.
  Vi kikar in. Skickar en tanke. Förbannar orättvisan i att goda människor drabbas av onda ting. Hoppas på glada stunder. Försöker ge tillbaka lite ljus i ditt mörker. För även om du ser ditt mörker som kompakt, så ger dina ord ljus och glädje för oss som läser. Kanske kan drt lätta mörkret lite, att veta att du i din sorg och smärta faktiskt tänder ett ljus av hopp hos oss. Du sprider ljus!

 14. Heja dig!! Välkommen tillbaka. Sänder största cyberkramen till dig!!

 15. Har tänkt på dig under tystnaden ♡.
  Härlig inställning att du tänker njuta av sommaren.
  Kram

 16. Klart man vill hänga med! Varma kramar till dig du starka starka människa!

 17. Vi väntar! Ta din tid. Ibland behöver man crasha för att orka upp igen. Ta hand om dig! Kram

 18. Vad roligt att du är tillbaka!! Kollar din blogg flera gånger om dan, ha en bra sommar.
  Kram Anita

 19. Så skönt att du är här igen. Jag är också en av dem som har tittat in till dig varje dag för att se om du är tillbaka.
  Tänker på dig dagligen om hur du mår. Man måste få bryta ihop och komma igen i sin takt.
  Jag kommer aldrig förstå den smärta du har och de uppoffringar du får göra men det jag förstår är att du är en kämpe utan dess like och en underbar tjej som försöker att njuta varje dag! Stor kram till dig och ta hand om dig

 20. Välkommen tillbaka. Starkt att ta sig upp ur avgrundsdjupa hål. Hoppas du får en fantastisk sommar omgiven av nära och kära med massor av bubbel och skalade räkor. All kärlek och lycka önskar jag dig fina bandit!

 21. Så glad att jag hittade din blogg för ett tag sen, det bara är något med dina texter och bilder som gör att man vill kika in här. Hoppas du kan njuta av sommaren! Kram

 22. Så roligt att du är tillbaka! Jag har saknat dig och dina ord. Du är en fantastisk människa! 💕💕
  Kram

 23. Godt å se at du er tilbake, fineste du! Har savnet deg, men skjønner veldig godt at du må tillate deg å ta time-out når du lever i den fortvila situasjonen som du gjør. Blir så trist på dine vegne selv om jeg ikke kjenner deg. Velkommen tilbake! Håper inderlig du får en FIIIIN sommer sammen med de som betyr mest for deg!<3
  Klemmer<3

 24. Visst hänger jag med dig. Har saknat o tänkt på dig varje dag tom ett par gånger varje dag när jag kollat om du skrivit något.Förstår att du har det jobbigt o du har all rätt att må dåligt.Men jag vill ge dig styrka med några ord iallafall.Kramar i massor

 25. Yes!
  Välkommen tillbaka, jag har saknat dina inlägg. Helt rätt att ge sig själv tid att deppa, och helt rätt att ge sig en deadline för att lika pepp igen (även om den skjuts framåt ibland).
  Bamsedistanskram

 26. Man måste få må dåligt och tycka att det är ok. Det stärker.
  Jag tänker ibland att om jag tillåter mej att bli så ledsen och så nere som jag innerstinne känner, så har jag gjort det för ett tag.
  Först då kan jag bli mitt glada jag och leva igen. (Trots att det onda finns kvar)
  Tänk att det är ok att må dåligt.
  Tänk att det är ok att vara GLAD.
  Ta hand om dej.
  Kram

 27. Roligt att du är tillbaka. Jag har saknat din blogg, men förstår att du behövde en paus. ❤️❤️❤️

 28. Välkommen tillbaka! Du har varit saknad kan du tro 💜 Önskar dig en underbar sommar! Kram på dig

 29. <3 <3 <3
  Det är ju bara sunt förnuft, att tillåta sig att känna sig ledsen men också att ha en deadline för att komma tillbaks och må bra igen =) så det är bara en bra ide! =) vad kul att läsa din blogg igen,jag gillar den!
  Styrkekramar
  <3

 30. Klart vi finns här! Helt galet egentligen hur man kan sakna en person som man egentligen inte känner! Skönt att du är tillbaka! Styrkekramar!

 31. härligt att ”se” dig igen! <3 vi finns här oavsett hur långa pauserna ibland blir. kram

 32. 💙💙💙
  Vi är många som har dig i tankarna. Som de ovan skriver, du blir inte av med oss för att tyngden och mörkret kräver en paus från datorn. Tvärtom försöker vi skicka varma tankar, även om det kanske är löjligt, med hopp om att vetskapen om att vi bryr oss kanske ger dig några andningshål i det mörka.
  Vi kikar in. Skickar en tanke. Förbannar orättvisan i att goda människor drabbas av onda ting. Hoppas på glada stunder. Försöker sprida ljus i ditt mörker. För även om du ser ditt mörker som kompakt, så ger dina ord ljus och glädje för oss som läser. Kanske kan det lätta mörkret lite.

 33. Vad fint att se dig tillbaka igen. Det är konstigt det där, en person man aldrig träffat som man likväl kan känna en sådan oro för. Så ofta man öppnat in till din värld för att se om du är hemma och varje gång man mötts av en tomhet, så har känslan av maktlöshet infunnit sig. Maktlöshet av att inte kunna hjälpa.
  Välkommen tillbaka! Det betyder mkt att du delar med dig av ditt liv.Din glädje skänker glädje i vårt liv, och din sorg skänker tacksamhet och en känsla av att när inte allt är som man önskar kan man ändå finna små glädjeting som lyser upp. Du finns i mångas tankar. En stor kram Josephine

 34. Härligt att du är tillbaka! Jag har saknat dina ljuvliga inlägg med fina texter och vackra bilder. Hoppas att du kan njuta av sommaren!

 35. Här kommer en stor ”välkommen-tillbaka-kram” från någon som har saknad dig ❤️

 36. Styrkekramar i massor!! Har tittat in till dig var och varannan dag och hoppats på att du skulle ha skrivit något. Men man måste få tid till sig själv och tillåta sig att vara ledsen. Men jag vet att vi är många som är glada över att du orkar skriva igen.

 37. Åh vad glad jag blev att du är tillbaka! Kikat in varje dag och nu äntligen…Önskar dig en fin sommar och vi hänger såklart med och sänder massor av styrkekramar.

 38. Välkommen tillbaka! Härligt att se att du är påväg åt rätt håll. 🙂 Finns det inget man kan göra för att bli av med smärtan? Typ steloperera.. Eller något..? Som sagt välkommen tillbaka, jag ser fram emot dina härliga inlägg.
  / Annette 🙂

 39. Fina vackra Nicole. Förstår att det blir överväldigande att ha det som du har. Tycker du gjort helt rätt som tillåtit dig att sörja men med deadline. Gör nu bara sånt som ger dig glädje och energi. Ut och träffa älskade familjemedlemmar och vänner så mycket du orkar och förmår.
  Kan inte låta bli att fundera på om du har kontakt med en riktigt läkare på en bra smärtklinik som kan hjälpa dig med dina smärtor så du kan få mer livskvalité.

 40. Vad fint att du är tillbaka och höra att din styrka ska ta dig upp igen. Du har varit saknad. Kram

 41. Så kul att du är tillbaka😊, hoppas du får en skön sommar med roliga saker och vila i en bra blandning☀️

 42. Helt rätt! Man får lov att gråta och sörja. En tid. Sen måste man ta sig ur det. För om man inte går vidare, går man under. Det säger alltid min mamma och jag tror det är sant faktiskt. Fint att se dig igår gulliga mysiga du!

 43. Åh du är tillbaka. Välkommen! Du är efterlängtad ska du veta.
  Största kramen till dig som lever, kämpar och kommer igen.
  Kram

Comments are closed.