Ljudbok, jordgubbar & Daim

 

IMG_6674

 

Såhär ser det ut här hemma denna gråa fredag.

Planen var att göra en utflykt med Emma & barnen, men handen sa stopp så nu ligger istället här i soffan och lyssnar på ljudbok i telefonen med proviant i form av både jordgubbar & Daim inom räckhåll.

 

(Fick förresten ut en ny iphone på försäkringen när jag spräckte den för typ en månad sedan (Heja Apples försäkring! Och heja pappa som insisterade på att teckna en sådan) och eftersom skalet också blev kaputt i fallet så fick jag investera i ett nytt för att skydda den nya guldklimpen. Från BMB till förmån för Unicef  (här) och de guldfärgade hörlurarna är från Happy Plugs (här).)

 

Hoppas att er fredag är lite festligare & att ni får en superhärlig start på helgen,

så hörs vi snart igen!

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Ljudbok, jordgubbar & Daim

  1. Hej!
    När du göra dina fina kollage med kläder, pryttlar osv. vad för program använder du? Är det något speciall program?

Comments are closed.