Stranden

 

IMG_6412

 

Ovan ser ni anledningen till att jag inte ens kan föreställa mig att bo någon annanstans än här i den här lilla staden.

Stranden & havet.

 

IMG_6421

 

Jag har skrivit om det förr, jag vet, men att ha detta bara fem minuters promenad hemifrån är ju en lyx utan dess like. Det är så himla lätt att bli hemma-blind och inte riktigt förstå hur bra man egentligen bor.

 

IMG_6433_edited-1

 

Men kvällar som denna när solen skiner sådär sommarkvälls-disigt, hundarna springer i vattenbrynet och man kan gå barfota och känna sanden som fortfarande är fuktig efter de senaste dagarnas regnande mellan tårna, då förstår man vilken otrolig lyx det faktiskt är att få kalla detta hemma.

 

(Klänningen är vårens bästa budget-köp & maj månads mest använda plagg i min garderob, finns här)

 

Banditen-post-signature2

 

14 kommentarer till “Stranden

 1. kan bara hålla med ovanstående. Här är vi med omringad av vatten och jag skulle inte kunna tänka mig att bo i en stad utan vatten.

 2. Så fint! Både stranden och du! Har också köpt klänningen! Men här är det regn och rusk – känns som sommaren kommit av sig!
  Jag och mannen sitter och semesterplanerar lite, Ystad och Österlen lockar, semesterdag där flera somrar som barn på 90-talet 😉
  Har du några bra tips på boende för en familj som vi, 2 barn (6 och 9 år)?
  Kram!

  1. Åh det där med boende är så himla svårt att ge råd om, man övernattar ju sällan hemmavid liksom. Men YSB är ju superfint, kan tänka mig att barnen skulle gilla det med, pool och nära till havet liksom 🙂 Kram!

   1. Har funderat på det länge för jag ser ju att både du och Emma gillar det skarpt! Får kolla upp! Stor kram!

 3. Härliga bilder! Längtar också till att flytta närmare havet när jag studerat färdigt. Trevlig helg!

 4. Hej…Härligt att se Dig och så vacker Du och klänningen är! Havet ger så mycket för mig också, det är en del av livet och att leva nära havet ger så mycket…
  Varma mjuka Kramar från Ninni

 5. Härlig klänning, vilken färg har du på den? Tack för finfin blogg !!!!

 6. Hej!!
  Så snygg du är! du passar så bra i klänningen, blev tvungen att klicka hem den.. hoppas den passar nu bara..
  Kramar C

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg