Danska tack-för-hjälpen-rosor

 

 IMG_6924

 

Fick den här nästintill overkliga buketten rosor av mamma i måndags när hon kom hem från Köpenhamn dit hon ”flytt” för att fira sin födelsedag. En tack-för-hjälpen-med-kalasförberedelser-bukett, tydligen. Ingen dålig sådan heller, mycket hjälp var jag faktiskt inte till försökte jag protestera. Men om någon räcker fram 30 overkligt vackra danska rosor, då är det bara att tacka och ta emot. Så det gjorde jag och nu står de här på soffbordet tillsammans med mina älskade saltlyktor (älskar älskar älskar det mjuka skenet från dessa på kvällarna) och ger hela rummet ett litet lyft, tänk vad en bukett snittblommor kan göra.

 

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, snittblommor & doftljus alltså. Bästa lyxen!

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Danska tack-för-hjälpen-rosor

  1. Wow vilken fin bukett! Rosor det köper jag alldeles för sällan känner jag. Men så har jag lite uppfattningen också att man ju ska få rosor. Det är väl romantikern i mig som önskar få rosor <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg