Sommar på skåpet med

 

IMG_6970

 

Soffan har fortfarande inte fått sommarskrud som jag pratade om för några veckor sedan.

Ni vet; kuddar och plädar i lite lättare färger & material. Men på skåpet som delar sängdelen från soffdelen av rummet har det blivit lite somrig feeling. Ett Yankee Candle som jag hittade på Åhléns rea startade det hela, sedan var jag i skåpen och rotade fram snäckor, snäckbollar och olika glasbehållare. Fjäderkronan (här) fick bli pricken över i för mitt lilla stilleben, Jenny frågade mig om råd när hon skulle köpa in smycken från ett nytt märke (mer om detta sen, måste visa er mina favoriter!) för ett par veckor sedan och den här fjärderkronan fångade mitt intresse direkt. Jag kommer nog främst att använda den just såhär förstås, som inredningsdetalj och inte så ofta som krona, men det går ju minst lika bra det.

 

  Och snart ska det nog vara sommar i soffan med, ibland går det bara inte så snabbt.

Men nu är det lite sommar på balkongen och ganska mycket sommar på skåpet iallafall, det är ju en himla bra början kan jag tycka.

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Sommar på skåpet med

  1. Jag älskar snäckor o stenar och fjäderkronan var verkligen pricken över I et . Så mysigt du har gjort.
    Kram o ha en fin söndag

Comments are closed.