Regn, sol & en ny sjal

 

IMG_6989

 

Söndag, vädret skiftar typ var femte minut.

Nyss satt jag på balkongen och försökte väcka lite fräknar på näsan när det plötsligt började regna, så då var det bara att plocka ihop och flytta in till soffan istället.

Brottas med en liten handbaksmälla efter att ha haft ett litet städryck här hemma igår (haaatar som ni vet att vara handbakis pga städning, usch så tråkigt! Men ibland måste det göras) så dagen kommer nog fortsätta ungefär som den börjat; på balkongen när solen tittar fram och här inne i soffan när regnet faller. En riktig söndag, faktiskt.

På spegeln hänger förresten min nya sjal (här) som jag är så nöjd över. Jag passade som sagt på att köpa en blå nu när det var rabatt på allt från BMB, den blir perfekt över axlarna kyliga sommarkvällar. Någon väska blev det inte den här gången, får fundera lite till på den tror jag visst.

 

Nej nu tittar solen fram igen, bäst att skynda ut på balkongen innan nästa regnskur och fånga lite välbehövliga solstrålar.

Vi hörs snart igen!

 

Banditen-post-signature2

Rekommenderade inlägg