Present i brevlådan

 

IMG_2869

 

Alltså jag har ju bara världens bästa vänner.

I tisdags när jag skulle plocka in posten så låg där ett paket i brevlådan.

Märkligt tänkte jag, jag har väl inte beställt något?

Så nyfiken som man är så skyndade jag såklart in i lägenheten och slet upp paketet som visade sig vara från Jenny.

En Bagall-påse med mitt namn broderat på och en handskriven pik på silkespappret om att mina bikini-inköp den här säsongen kanske gått liiite över styr. (Låt oss säga som såhär; jag hoppas på en fin sommar, med m å n g a stranddagar)

 

IMG_6956

 

Men hur fint? Jag tror banne mig jag har de bästa vännerna som finns.

Någon som skickar en sån fin och genomtänkt present som dessutom fick mig att fnissa här hemma i min ensamhet en helt vanlig tisdag, såna vänner håller man hårt i.

 

Banditen-post-signature2

 

3 kommentarer till “Present i brevlådan

 1. Bag-all påsar är den bästa idén ever! Särskilt till presenter.
  Hälsningar Helena

 2. men va gulligt !!
  – ja vad vore livet utan vänner som tänker på en och bryr sig och jag måste få tacka DIG för det senaste tipset om den där linneskjortan, den var ju jätte snygg och framförallt stört skön, slog till och köpte två stycken ( pinsamt billigt nästan…) en som var linnefärgad, jätte vacker och en vit i lite större storlek som jag tänkte ha som natt skjorta ;-)) kram på dig , det är alltid så mysigt att kika in här och se hur du grejar och donar, super women///

 3. Vänner (riktiga såna ) betyder mycket i ens liv😍 Tack för tips om linneskjorta (lager 157); beställde o den är så fin o det bästa att enl mig linne SKALL inte strykas (avskyr att stryka) så det blir som finast😉 Har aldrig handlar därifrån innan…dumma mig. Beställde också 2 finna vita linne för liten peng -fina dessa det också 👌
  Hoppas du kommer kunna använda alla dina bikini o den fina påse kommer till användning. Ha en skön sommar!
  Kram, Magdalena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg