Bärbuffé

 

IMG_7057

 

Idag har jag varit på en liten utflykt minsann.

Mamma & Hans har Stockholms-släkt på besök och då blir det ofta lite utflykter och skoj. Så jag passade på att åka med, det ryktades nämligen att kosan skulle styras mot Sjöbo och Eriksgårdens bärbuffé. En sån grej vill man ju inte missa.

 

IMG_7029

 

Och det är jag glad att jag inte gjorde!

Det var uppdukat med jordgubbar, blåbär och hallon stora som jordgubbar med en massa goda tillbehör där favoriten hos alla i sällskapet blev rånen på bilden ovan, H I M M E L S K T goda vill jag meddela.

 

IMG_7033

 

Buffén gick hem hos alla i sällskapet och även treåringen åt med god aptit och trädde de stora hallonen på toppen av fingrarna och smaskade sedan glatt i sig.

 

IMG_7035

 

Jamen ni ser ju, kan lova att den här skålen fylldes på både en och två gånger. Okej, tre. Sen fick det räcka.

Då fick jag inte ner ett endaste litet blåbär till, phu!

Men bärbuffé alltså, kan det bli annat än succé?

 

4 kommentarer till “Bärbuffé

  1. Men hur gott lät inte det då! Och hur trött blir jag inte på mig själv att jag missade det när jag var nere i helgen… Får svänga ihop en egen bärbuffe här hemma. Måste ju vara världens bästa efterrätt!

  2. Rånen ser ut som dumlerån!? Superlätta att göra. Bara att ta av pappret och lägga dumlekolorna på en plåt och sen in i ugnen i 4 -5 min i 180 grader. Supergoda!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg