På torsdag drar vi!

1910250_117176105701_6171_n

 

Wihooo, Ä N T L I G E N är hemligheten avslöjad och jag kan berätta.

På torsdag åker jag till Grekland (!!!) med Emma, Nelly och Jenny.

Det började med att Emma skickade en länk till mig på ett hotell som skulle öppnas, endast för vuxna och hon skrev på skämt att vi borde ta en vecka där och vila upp oss lite. Jag började undersöka det hela lite, hotellet såg helt fantastiskt ut och de hade ett grymt öppningserbjudande. Så jag började fundera, men jag har ju inte varit på solsemester sen 2009, innan skadan och allt det där. Först vågade jag ju inte flyga, sen övervann jag som ni vet det och det visade sig att flyga ändå var ett ganska bra sätt att resa för en enarmad bandit. Tills den där katastrof-landningen i höstas efter att mamma och jag varit Oslo när jag fick köras av sjukvårdare i en golfbil genom Kastrup och efteråt svor på att aldrig någonsin flyga igen. Också är det ju det där med att ta sig till hotellet när man väl är på plats.. Men ja, med hyrbil och en pålitlig förare kunde det ju gå, men det är ju en fördel om hotellet ligger hyfsat nära flygplatsen om det ska vara genomförbart. Ja, ni förstår ju hur det kokade i min hjärna. Det funderades en hel del och bestämde mig för att leva hela livet utan att sätta mig på ett flygplan, det ville jag ju ändå inte. Och efter att ha tagit reda på att hotellet bara låg 20 minuter med bil från flygplatsen så skrev jag till Nelly och Jenny om vi inte skulle ta och styra upp en tjejresa som överraskning för Emma efter en kämpig vår och skickade med länken till hotellet. Precis som jag misstänkte var de inte speciellt svårövertalade och innan jag visste ordet av (eller hann ändra mig vad det gällde det där med att flyga) hade Nelly pratat med Emmas man som också tyckte att hon kunde behöva lite semester och ville ge henne den här resan i lite tidig bröllopspresent (hur fint?) och vips hade vi hittat billiga flygbiljetter, bokat 4 hotellnätter och Jenny hade hittat en hyrbil som verkade bandit-vänlig och lovat att köra mig med största försiktighet till hotellet.

 

Och idag fick hon alltså reda på alltihop, världens bästa Emma, som inte hade anat någonting alls. Det har v e r k l i g e n inte varit lätt att hålla en sån hemlighet. Men så himla roligt att kunna överraska någon sådär ordentligt! Och ännu roligare att en tjejhelg i Grekland med några av de absolut bästa jag vet nu väntar.

 

Så nu förstår ni kanske min skräckblandade förtjusning, det är såklart helt fantastiskt och underbart men samtidigt urläskigt och obehagligt för att det är så mycket man inte kan styra över. Men jag har väldens bästa tjejer med mig och Nelly ringde till SAS förra veckan och berättade att hon hade en lite ömtålig vän och undrade om de kunde landa lite försiktigt den här gången. Förstår ni hur fint? Jag menar, har man såna vänner så går det ju oavsett, skulle det bli katastrof så har jag tre starka tjejer med mig som jag vet kommer ta hand om mig på bästa vis. Så nu försöker jag bara hålla fjärilarna i styr och bara tänka på hur alldeles, alldeles underbart det ska bli med första solsemestern på 6 år.

 

Grekland på torsdag alltså, iiiih!

 

Banditen-post-signature2

 

163 kommentarer till “På torsdag drar vi!

 1. Så härligt med sådan vänskap, både det ni gör för Emma och det de andra gör för dig.
  Ha det riktigt underbart!

 2. Ni kan ju vara de finaste kompisarna någonsin. En sådan underbar idé och otroligt kul att du får komma iväg och känna dig trygg i sällskapet om det skulle bli något. Men det är klart att det inte blir. Ha det fantastiskt!

 3. Åh! Det är du så värd. Vilken vänskap. Helt fantastiskt. Jag saknar ord… Trevlig resa 🙂

 4. Men yes! Modiga du, det onda måste bekämpas å de bestämdaste, basta!!!
  Hoppas verkligen att det går bra nu när ni fixat och trixat för allas glädje,lycka till på färden/mia

 5. Så oerhört kul för dej att du får komma iväg till solen. Ni kommer få det fantastiskt härligt. Det här är ni värda
  /Ann-Sophie

 6. Åh, unnar dig så att få leva som innan o jag håller tummar o tår att det kommer att gå bra. Super strongt att du utmanar dig själv o med den inställningen o bästa gänget med kommer det att gå toppen. All lycka o du e så värd den bästa semestern nånsin! Kram

 7. Låter helt underbart, eftersom jag älskar Grekland får du gärna lägga ut länk till hotellet.

 8. Wiii, så härligt! Och härligt att du vågar. Håller tummarna att allt kommer gå bra. Kommer bli en resa som ni kommer minnas glädje. Njut och ha det så himla mysigt. ❤

 9. Du är ju bara bäst! Bästa vännen och modigast att våga leva livet fullt ut så långt möjligt. Önskar er den bästa resan!
  Kram P

 10. Så himla kul!!! Jag håller tummarna så hårt jag kan för att det ska gå bra att landa!!!
  Njut av din resa, den förtjänar du verkligen!!
  Kramar

 11. Önskar er en underbar resa och att allt går bra så att Du får njuta av allt! Det är Du verkligen värd! Kram 🌞

 12. En riktigt skön SMÄRTFRI härlig roligt Semester på dig och dom andra.
  Kramar Stina

 13. Hoppas och tror att ni far en superresa! Ja, den blir naturligtvis super men utan hand-baksmälla för dig!

 14. Men åh! Jag hoppas verkligen att allt går bra! Ha en riktigt underbar semester!

 15. Du/Ni är fantastiska! Ska hålla tummen stenhårt för att det går bra med handen och skulle det stöka mycket så har du i a f ett sällskap i toppklass + ett fint ställe att vara bakis på <3 KRAM

 16. Hoppas du får njuta lite av semestern iallafall fall. Verkar vara väldigt härligt på bilderna.

 17. Saknar dig.
  Hoppas så att du inte har allt för ont och att du snart blir bättre…
  Stor kram från Hanna på Hammarö

 18. Hoppas, hoppas att hemresan gick bra och att du fick njuta liiiite av din vistelse! Stor kram till dig som vågade 😍

 19. Hoppas att du kommit hem. Och att du känner dig bättre nu. Tänker på dig du är så ung o ska behöva ha så ont och inte kunna göra som du vill.Tråkigt . Du är modig som våga prova rätt att du blir dålig.Kramar i massor.

 20. Jag har aldrig kommenterat ett av dina inlägg innan men vill bara säga att jag tycker att du var så modig som vågade testa att resa ❤ Jag hoppas att hemresan gick okej och att du mår bättre! Massor av kramar 💕

 21. Hoppas att du får kraft att komma tillbaka till din blogg snart. Så trist att resan blev så eländig för dig. Livet är orättvist mot dig. All kraft till dig. Det är tomt utan din ord här.

 22. Det var säkert två som var glada när matte kom hem. Hoppas du fick lite sol o värme även om jag förstått att resa inte går så bra.tänker på dig inte roligt när unga mår dåligt ,har själv en son som fått diagnosen systemisk skleros i våras, så tankarna är tunga svårt med saker som inte går att bota.Men man får ta dagen som den kommer o denna helgen var de och hämtade en lien Fransk bulldog. 10 veckor,förstår att du har glädje av dina. Många kramar Yvonne

 23. Tänker på dig varje dag och hoppas att du inte hamnade i ett nytt svart hål utan kan landa hemma och återhämta dig i lugn och ro. ❤️💔 Du vågade, du vann (till hälften i alla fall).
  Kram

 24. Ville bara titta in och säga att du är saknad och vi är mååånga som tänker på dig! Många kramar från Örebro

 25. Finaste Bandit. Det är ju lätt att förstå att du fick det svårt i samband med resan.
  Önskar dig verkligen allt gott och att du snart är tillbaka igen.

 26. Tänker på dig fina Nicole, hoppas du snart är tillbaka igen.
  Var stolt över dig själv att du vågade även om det tyvärr inte blev som du hade tänkt dig.
  Hoppas resan hem gick bättre och att du kan njuta av lite sommar på hemmaplan.
  Ta hand om dig !!
  Kram Pia

 27. Skickar önskningar om att du har det bra och att varma sensommarvindar blåser lagom in på din balkong med dofter av äpplen och lite nytt hopp.

 28. Brukar aldrig kommentera på din blogg, men läser den ofta!
  Vill skicka många varma hälsningar och hoppas så att du mår bra och fått njuta av sommaren!! Kram

 29. Kikar in varje dag – men blir ledsen varje gång jag ser inlägget och förstår att ”nä – inte idag heller”.. Usch vad jag lider med dig.. Kanske bara låter som ord men när jag följt dig flera år och läst och blivit berörd, inspirerad och fascinerad av allt du skriver och hur, och alla fina bilder du lagt ut så gör dig mig ledsen och sorgsen över att jag förstår att frånvaron har en orsak… Som andra skriver, SAKNAR DIG!! Och önskar dig inget annat än att du får må bra <3
  Kram!

 30. Även jag tittar in nästan varje dag och vill liksom många andra säga att du är saknad och att jag tänker på dig. Hoppas, hoppas att du snart orkar med bloggen igen, om så bara några rader🐾

 31. Saknar dina texter och bilder men framför allt önskar och hoppas jag att du mår så bra du kan. Ta all tid du behöver och ta hand om dig. Vi är många som önskar dig allt gott<3

 32. Hej, jag saknar dig oxå. Önskar att du snart är tillbaka men framförallt önskar jag dig allt gott o att du mår så bra som möjligt. Styrkekram❤️❤️❤️

 33. Saknat dig och dina inlägg, Hanna, i inlägget 10 aug. skrev de ävrn jag känner
  Ber för att framtidens forskning för med sig förändring för dig. Tills dess, håll ut, Du är SÅ saknad o ser attt jag o många med mig tänket på dig ofta. Kärlek o hopp ❤️
  Från eTT mammahjärtat som önskar dig de bästa

 34. Saknar dina mysiga inlägg och fantastiska bilder, du tar dem som ingen annan . Krya på dig !

 35. Önskar att du sakta kan må bättre o känna dig starkare!! Du var sååå modig som åkte iväg!! Det ska du veta!

 36. Saknar dig! Och dina fina inlägg💕
  Hoppas och ber att du får må ”okej” nu under sommaren som är kvar.
  Kram

 37. Tänker på dig <3 Trots att jag aldrig träffat dig så känns det som jag känner dig via din blogg och insta. Förstår att du har det tufft, du var otroligt modig som åkte iväg på resan.
  Men när dimman tillslut lättar och solen kan tränga igenom med sina strålar då finns vi här för dig. För alla behöver en bandit i sitt liv, så är det bara. Kram Lisa

 38. Hoppas du har en fin sensommar. Vi är många som tänker på dej och önskar dej allt gott.
  Ha det gott
  /Ann-Sophie

 39. Nicole…Tänker på Dig…hoppas att Du har återhämtat Dig. Har stor förståelse att det tar sin tid både fysiskt och mentalt.
  Jag önskar Dig dagar och nätter som går att leva i på ett sätt som är det bästa som går…för Dig.
  Saknar Dig, men vill samtidigt skriva att återhämta Dig och ladda själ och kropp med närhet och kärlek från Dina Nära Kära.
  Varma Ljusa Kramar och Tankar från Ninni.

 40. Finaste Nicole! Tänker på dej och hoppas att du har det så bra du kan! Hoppas du är tillbaka snart!!
  Stor kram

 41. Läser alltid – kommenterar aldrig. Men jag hoppas innerligt att du mår okej. Jag har svårt att föreställa mig det du går igenom men det är uppenbarligen ett helvete. Hoppas du återhämtar dig och snart är tillbaka!

 42. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur du känner men jag vet hur det är när allting känns mörkt. Orättvist så in i he****e är det i all fall att du behöver stå ut med detta! Hoppas du ser ljuset snart och att det lilla kan glädja dig igen. Skickar all styrka och kärlek till dig genom skärmen! Du är en riktigt fighter <3

 43. Kommenterar sällan men nu skickar jag dig energi för en stund🌸🌺🌻💐😃 så om du vill ta emot😀

 44. Tänker på dig och hoppas att du haft möjlighet att återhämta dig och samla energi <3

 45. Skickar massor av styrka till dig! Hoppas innerligt att forskningen går framåt så att du snart kan få leva ditt liv utan smärta!❤️

 46. Som många andra läser jag regelbundet och kommenterar aldrig. Ville bara säga tack för din blogg och för att du orkar inspirera! För det gör du! Jag hoppas du snart kommer tillbaka, men förstår att ibland måste det få ta tid. 💐

 47. Hoppas att du blir av med smärtan, så att du får komma hem från sjukhuset, är ju så jobbigt att vara på!
  Kram Sara

 48. Jag vet inte vad jag ska skriva men vill att du ska veta att jag tänker på dig. ⚓️🌾⚓️

 49. För drygt 3 år sedan ställde jag en fråga till dig om det där med att skaffa hund trots att man inte är helt kry. Ditt svar gjorde att jag insåg att en sjuk kropp inte behöver vara ett hinder för den största drömmen. Nu ligger han här bredvid i soffan, min älskade pälsboll. Tack för att du tog dig tid att svara då, för drygt tre år sen! Tyvärr tog det mig över tre år att tacka för ditt svar, men jag gör det nu och hoppas innerligt att svaret och värmen når fram. Kramar!

 50. Stor varm kram till dig fina Bandit, och böner om att du ska kunna få må bättre snart. Som alla andra skriver här är du saknad och hoppas att du kan känna att du finns i våra tankar. Beundrar din styrka och ditt mod tusenfalt!! Kärlek och ljus och hopp till dig från mig <3

 51. Saknar dina inlägg. Hoppas du mår bra ändå.
  Tänker på dej och har svårt att föreställa mej vad det är du går igenom. Tänker ofta på hur jag skulle kunna hjälpa dej att slippa den olidliga smärtan.
  Många kramar ❤❤

 52. I morgon är en ny månad så kom tillbaka börja om från nu, vi är många som tänker på dig ser jag på bloggen så kom tillbaka till din blogg som du är så bra på.Önskar dig allt gott.
  Yvonne

 53. Hej finaste, vackraste bandit! Vill bara säga Hej och Puss och Kram 💗 Hoppas du mår bra 😊🌷🍁🍂

 54. Hej Nicole!
  Hoppas att du mår bättre snart, måste vara jättejobbigt med sån smärta!
  Kom ihåg att du har ett krigarhjärta!!
  Kram

 55. Nicole, vi är många som saknar dig. ❤️ Önskar av hela mitt hjärta att du mår bättre.

 56. Même de la France nous vous regrettons….. Courage !
  Even from France we regret you. . . . . Courage! …..

 57. Hej! Varje gång jag tittar och du fortfarande inte är tillbaka, tänker jag på hur du måste ha farit illa! Och det på flera sätt, smärtan, försämringen som blir en konsekvens, besvikelsen över att det blev så här närdet skulle blivit så bra, sorgen över att du är så sårbar……jag vet har ett allvarligt utmattningssyndrom med depression som påföljd och som fysiskt m diverse kosekvenser drabbat/drabbar mig, vill mycket, önskar,fantiserar,drömmer, hoppas… prövar, ibland blir det fint och mysigt, ibland blir det bra på ett annat sätt än det var tänkt,andra gånger funkar det nästan ända fram men i sista stund orkarjag inte och så finns det gånger då det blir katastrof då allt blir förstört…och jag är älskad men känner mig många gånger ensam, för att det inte går att förstå… och ändå jag vet att de runt omkring bryr sig. Jag tänker på dig och hoppas att du är tillbaka när du orkar och är redo. Att ha hund har varit och är tröst för mig, denna varma kroppen intill mig, kärlek utan ord… glöm inte att du är värdefull, att du är viktig och att ingen annan är som du! Kram

 58. Håller med alla kommentarer ovan. Du är saknad. Hoppas du hittar kraft att komma tillbaka 🍀

 59. Savner deg og de fine blogginnleggene dine ❤️ Håper du har det bra!!
  Klemmer fra Helene i Tyskland

 60. Kära du, känner ju inte dig, men har följt dig i flera år på bloggen och känner så med dig och dina motgångar. Saknar att läsa om dina tankar och din vardag, du är otroligt duktig på det du gör, och blandningen av personligt, glädje och sorg med ytliga ting såsom inköp och annat gör att du griper tag i en. Hoppas att du snart har hämtat dig efter det som jag misstänker kändes som en alltför svår motgång. Känner med dig, kram Anna

 61. Är så orolig och ledsen för din skull. Hoppas att du krigar på även om det är lite tyngre än vanligt.
  Stor kram!

 62. Saknar dig. Det känns oroväckande att inte höra något av dig. Tittar in varje dag och hoppas alltid se ett nytt inlägg. Jag hoppas att det går åt rätt håll för dig. Håller alla tummar jag har att ditt liv ska få förändras till ett liv utan smärta.
  Kram Louise

 63. Varje dag klickar jag på din blogg i min lista. Idag kanske, kom igen Nicole, snälla vännen (för du har ju blivit en vän genom åren) idag kanske är dagen…Men du behöver ha fokus på annat nu och det förstår jag. Jag och många med mig finns här och väntar på dig, ta din tid så hörs vi igen så småningom. Puss & kram

 64. Vill bara säga: Hej! Du är saknad men har full förståelse att du kanske har en tuff tid nu. Hoppas du snart mår bättre.
  Många kramar

 65. Hei fine deg!
  Jeg savner også å lese om dine tanker og hverdag!! Titter ofte innom både her og Instagram, gleder meg til du føler deg i form til å skrive igjen 🌸 Men ta den tiden du trenger 💚
  Klem fra Helene i Tyskland

 66. Varje gång jag klickar mig in här håller jag tummarna för en ny uppdatering! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du mår så bra du bara kan och att du börjar skriva när du är redo. Du inspirerar många av oss! ❤️

 67. Fina Banditen, Tänker så mycket på dig och dina smärtor. Livet är inte alltid lätt. Vill bara säga att jag saknar dina inlägg här på bloggen och hoppas verkligen att du är tillbaks snart. Stor varm Kram

 68. En liten hälsning: tänker på dig o saknar dig här o på instagram. Stora varma styrkekramar. Tror säkert att du gjort någon utflykt till en plantskola o börjat höstpynta med något fint på din balkong. Kanske har du även målat om någon möbel hemma. Ta hand om dig!

 69. Tomt och tyst är det när vardagen rullar på utan dig (för du har blivit en del av den på något konstigt vis).
  All styrka och cyberkärlek till dig <3

 70. Det är tomt utan dig här i cybern. Tänker på dig och du ska veta att vi väntar på dig, ingen brådska kom tillbaka när du orkar. Det är inte så tokigt att ha ett helt entourage som bara följer dig. Du borde nästan ha en egen Entourageträff, då ska jag flyga ner och gå på den bara för att få säga, Du är fantastisk!
  Kram Linda

 71. Tänker på dig, fortfarande <3 (Måste tydligen skriva lite mer för att inte min kommentar ska fastna som spam).

 72. Vill bara skicka en hälsning genom cyberrymden. Tänker på dig och skickar stora, varma och mjuka kramar ❤

 73. Hej, brukar inte kommentera.. Men Saknar verkligen din blogg och hoppas verkligen att du kommer börja skriva igen. Du känns som en så härlig person och jag älskar att följa din blogg. Varma tankar till dig.
  Hanna H

 74. Hej fina du! 💕
  Vill tacka för en din fina blogg som jag besöker ibland.
  Blir lite orolig när du inte varit aktiv på väldigt länge. Har ju läst din historia och vet hur du kan ha väldigt ont ibland.
  Hoppas att du mår bra!
  Och att du inte har allt för ont. ❤️

 75. Hoppas du mår okej! Du är saknad men huvudsaken är att du tar hand om dig själv. <3

 76. Hej, igår läste jag Johanna Toftbys inlägg om botox och tänkte på dig. Tänk om de skulle kunna hjälpa????? De hjälper ju mot migrän, svettningar, mm mm mm. De skrivs om nerver o signaler till dessa. Läs.
  Säkert har du letat o provat allt men kände jag ville ”greppa ett halmstrå” Om detta kunde vara någon hjälp.
  Stor kram

 77. Har följt din blogg i massa år och tänker också på dig massor!
  Hoppas du kommer tillbaka och hoppas du fick njuta av er semester tidigare och inget allt för hemskt hände med din hand.
  Fina du, va rädd om dig!
  Kramar Nettan

 78. Hoppas du mår bra! kikar fortfarande in här varje vecka om det finns ett nytt inlägg, kom tillbaka när du vill. Kram

 79. Skickar tankar om varma vindar trots hösten, om dofter från havet, om mjuka fluffiga täcken, varma brasor och levande ljus, om de bästa serierna på Netflix, om de godaste cokladpralinerna och de godaste gottgrejerna till vovvar. Om bomull runt själen när smärtorna river. Kram

 80. Kära Bandit, jag saknar dig! Som många andra saknar jag dina inlägg både här på bloggen och på instagram… Jag hoppas att du njuter av hösten, med chailatte, duntäcke och härligt mode! kram!

 81. Jag kikar in varje vecka och hoppas att du ska ha skrivit något. Vi är många som inte känner dig men som bryr oss. Hoppas att du mår bra <3

 82. ”http://www.allthelyrics.com/lyrics/bo_kasper_orkester/hgstvisa-lyrics-1195573.html#ixzz4McsQUvnm
  Vägen hem var mycket lång och ingen har jag mött,
  nu blir kvällarna kyliga och sena.
  Kom trösta mig en smula, för nu är jag ganska trött,
  och med ens så förfärligt allena.
  Jag märkte aldrig förut, att mörkret är så stort,
  går och tänker på allt det där man borde.
  Det finns så mycket saker jag skulle sagt och gjort
  och det är så väldigt lite jag gjorde.”
  *sjunger lite för dig* <3

 83. Saknar dig o dina härliga inlägg. Hoppas att det går åt rätt håll för dig.Tänker på dig flera gånger varje vecka.Blev så glad när jag läste Emmas att vara någons fru förra veckan att hon skulle hem till dig. Ett tecken på att du är hemma iallafall. Det var så skönt att höra lite av dig då på något vis. Kramar i massor

 84. Kramar o kärlek till dig! Om och när du vill komma tillbaka blir jag överlycklig! 😊 Men ta hand om dig! Det är det viktigaste ❤

 85. Hoppas att du ser något ljus i smärttunneln och i den mentala tunneln också för den delen! Kram

 86. Hoppas du mår OK finaste Bandit ? Hoppas du kommer igen hör på bloggen vi saknar dig❤️

 87. As much about your régular readers, I worry about your health. What do you get up to now ? Please, give us your news. Kisses and friendship of France

 88. Har följt din blogg ett par år men aldrig skrivet något. Saknar dina inlägg. Tittar in varje vecka och hoppas att du mår bättre. Kram

 89. Kikar in här ofta och hoppas på att lusten och orken till att skriva blogginlägg ska vakna hos dig snart igen !! Hoppas att du mår bättre igen finaste Banditen!! Saknar din blogg!!
  Kram

 90. Tänker ofta på dig och undrar hur du mår, kikar in och ser om du lämnat något spår. Jag hoppas verkligen att du känner dig bättre och att du hittar någon som kan hjälpa dig…….det måste finnas någon!!! Styrkekram till dig!

 91. Skickar en massa virituellt julpynt. För det gillar ju du fina banditen. Hoppas du mår ok och att du finner lusten att blogga igen. 🎄🌟🎠🎇🎁

 92. Åh kom tillbaka!! Saknar dina inlägg som inspiration till hemmafix, shoppingtips som man liksom till sist bara inte kan sluta tänka på utan ”måste åtgärda” och bara att rent allmänt få läsa om dina dagar. Känns så ledsamt att du uppenbarligen inte har lusten eller orken att skriva – hoppas, hoppas den kommer tillbaka! Kramar från en i MÄNGDEN som saknar dig

 93. Hej fina du.
  Vi saknar dig fortfarande. Förstår såklart att du har ditt liv och dig själv att tänka på samt ta hand om i första hand, men vi vill bara visa vårt stöd. Tänker på dig och hoppas innerligt att du är okej och att du snart, om inte redan, är tillbaka i dig själv som den färgstarka och sprudlande person du är.
  Hoppas på att läsa något fint från dig snart. Många många många styrke kramar!

 94. Såg dig på Sephora idag men våga inte komma fram 🙈 Du bloggar ju inte mer så det kändes tokigt att gå fram som ett nutcase ☺️ Men du såg ut att må fint,hoppas du mår fint oxå 🙌🏼

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg