Bara solen som saknas

IMG_7073

 

Vissa saker kan man bara inte släppa, de hänger liksom kvar på önskelistan år efter år om man inte slår till. Känner ni igen det?

En sån grej som stått på min lista i säkert 4-5 år nu är tygväska från Lexington att ha till stranden. Inget märkvärdigt egentligen men de är så sommar-fräscha på något vis tycker jag och varje sommar har längtan efter en sån väska väckts. Min plan har hela tiden varit att slå till på en när de kom på rea, men första året var jag inte snabb nog, året därefter så gillade jag inte årets upplaga av väskorna och sen har det liksom bara trillat på. Men i år så fanns det äntligen en väska som föll mig i smaken igen och jag slog till så fort jag hittade den på rea (köpte min här,men just den verkar tyvärr vara slut nu)

 

Så jag är redo för sommar och stranddagar nu kan man säga, med alldeles för många bikinis och en väska att stryka från önskelistan. Bara solen och värmen som saknas med andra ord.

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Bara solen som saknas

  1. Känslan när man får stryka något från önskelistan som man äntligen unnat sig 🙌😍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg