Vår-inspo och Amsterdam-avundsjukan

Emma, Nelly & Jenny har spenderat helgen i Amsterdam och fotat vårnyheter till butiken.

Själv har jag legat här hemma och suktande följt med via socialmedier, inte ett dugg avis *hrm*

Som plåster på såren för oss som i n t e fått spendera helgen bland kanaler och blomstermarknader såg jag att fina Veronica som jobbar i butiken bjussade på en rabattkod. Koden AMSTERDAM ger 20% på ett helt köp, och det tackar man ju inte nej till.

Så jag satte ihop några av mina vårfavoriter i ett litet kollage, det är vad jag kan bjuda på i vårmode-inpso från ett regnigt Skåne idag. Vill ni få en högre dos vår och weekend-inspo så rekommenderar jag er att titta in till Emma, bilderna ser i vanlig ordning helt magiska ut.

Här hittar ni sakerna i kollaget:

Trench: Här
Rosa solbrillor: Här
Rosettskor: Här
Väska: Här
Jeans: Här

Nu ska starta ett avsnitt av någon serie här hemma i sängen, det känns som en vettig söndagsaktivitet när regnet öser ner och handen behöver vara stilla. Vi hörs snart igen <3

Rekommenderade inlägg