Just nu

 

Så här ser det ut här hemma idag

-största koppen te, senaste numret av Elle och ett taffligt försök att rädda upp naglarna innan det är dags för ny gelbas hos Rebecka imorgon efter a l l d e l e s för många veckor.

Min tanke var att jag och kameran skulle göra en djupdykning i mitt badrumsskåp/necessär idag (KUL att ni också är sugna på ett nörda ner er i det ämnet, alltid roligt att få veta vad ni vill läsa om) men varken handen eller knoppen höll med om att det var någon vidare bra idé. Så det sparar vi till en annan dag helt enkelt, idag stannar jag här och vilar hand & själ bland duntäcken, magasin och litervis med te.

Jag ville mest titta in och önska er en fin tisdag, så hörs vi med ett roligare inlägg när kropp & knopp är lite mer samarbetsvilliga.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Just nu

  1. Jag hade också massa planer idag. Men min kropp vill inte. Väderomslaget lockar fram den värsta värken. Så jag ligger under en filt i soffan och tittar på serier. De andra finns ju kvar.
    Ta hand om dig! Kram

  2. Det här är en dum fråga kanske. Men kan du göra manikyr på den onda handen också eller gör du vara på sen friska handen?

    1. Nej jag gör bara på friska handen 🙂 sjuka målar jag med vanligt lack, där slits det ju liksom inte.

  3. Kul att du är tillbaka. Tråkigt med din lilla hund är själv hundägare,undrar så hur mår lilla gulliga Doris.
    Kram yvonne

Comments are closed.