Ett litet rosa skåp

Jag såg att det var någon som var lite nyfiken på vad som hänt här hemma under min bloggpaus.

Svaret är inte så mycket, under hela hösten så har även allt med inredning legat i dvala. Men i somras innan jag dippade helt så fyndade jag ju minsann ett litet skåp på loppis som jag kom på att ni inte sett. Ja, jag var förstås inte alls ute efter något skåp men när jag fick syn på det här lilla skåpet där på idrottsplatsen så visste jag att det där skulle jag ha.

Så en budgivning & lite handsvett senare så var det lilla avlutade skåpet mitt. Just avlutat var det dock inte så länge till, jag åkte raka vägen till Byta Yta och shoppade på mig ljusrosa färg och vitt vax för att få till den där mjölkiga nyansen jag var ute efter.

Bredvid hänger tavlan som jag fick av mamma i julklapp, det är en sån där som fanns i trappuppgångar med namn på de boende ni vet? Just nu med en bit av en Håkan-text som jag tycker känns passande för livet på så många plan just nu. Ljusen är Enjoy (såklart!) och fjäderbollen är en lampa som jag gjorde för ett tag sedan när hjärnan behövde användas utan att ansträngas. Lampan på den lilla trälådan är gammal från Tine K och kaninen är från Mio men ommålad.

Ett litet ljusrosa skåp har flyttat in hemma hos mig alltså, fast det inte alls var planerat. Det där med att åka på loppis bara för att titta brukar sällan funka så bra och det här var alltså inget undantag.

Men det är klart- det där lilla skåpet var ju som gjort för mig.

Då är det dumt att låta bli.

13 kommentarer till “Ett litet rosa skåp

 1. Otroligt fint som alltid hos dig! Lampan å skåpet är ju underbara.
  Lotta

 2. Å vad fint!! Älskar rosa, speciellt den där ljusa fina rosa!
  Har du någon ”beskrivning” på fjäderlampan? Ser ut som ett lagom projekt när hjärnan vill greja men kroppen inte orkar 👍🏻😍✨
  Kram,
  Anneli

  1. Åh tyvärr inte. Men du behöver en jäkla massa fjädrar, en rislampa, limpistol och en massa tålamod. Sen är det bara att börja nerifrån och jobba sig uppåt <3

 3. Vilket fint skåp och färgen är perfekt på denna godbit. Tycker det andas vår🙂

 4. Så himla fint skåp och tavla! Älskar Den låten med Håkan, den är peppande. Vilken storlek har du på tavlan? Den stora eller lilla? Glad att du bloggar igen 😊 Ha en fin kväll! Kram fina du😘

 5. Sa fin tavla!
  Var har din mamma kopt den? Hade garna bett min mamma kopa en och ta med sig nar hon kommer och halsar pa i slutet av mars 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg