Bära med sig någon älskad

 Även om han inte längre är här fysiskt och smärtan i det gör det svårt för mig att andas så har jag hittat olika sätt att bära honom med mig och minnas honom.

Som bakgrund i mobilen finns han såklart kvar, och i min nyckelknippa hänger hans namnbricka numera.

Dessutom beställde jag i höstas strax efter den där vidriga fredagen den 7 oktober en ring med en liten grå diamant och Abbe <3 ingraverat på insidan av en jättegullig tjej som utbildar sig till guldsmed på Gotland. Så varje gång jag kikar ner på mitt högra ringfinger finns han där med, det känns himla fint.

Men saknaden efter honom finns där såklart ändå, varje dag.

Min älskade Abbe <3

20 kommentarer till “Bära med sig någon älskad

  1. <3
   Doris har vant sig nu, i början letade hon efter honom varje gång vi kom hem. Så hemskt att se =/

 1. Så fint du gjort med minnen av en saknad🐾. Jag vet precis hur det känns, tog nämligen bort min älskade golden för en vecka sedan, har också hennes bild på telefonens startsida. Kram fina Nicole💕

 2. Men så fint. Min älskade katt Elvis fick somna in för en månad sedan så jag förstår dig till fullo ❤ Har du någon länk till hon på Gotland, vart lite intresserad av en sådan ring 😀

 3. Nicole, så fint Du bär Din kära Abbe med Dig.
  Som Du skriver, att Han nu inte är kvar hos Dig fysiskt…så Är Han kvar hos Dig i hjärtat och minnen.
  Har förståelse för Din saknad och medkänsla i det Du Är i.
  Känslorna talar om hur Älskad och Nära Han Är…
  även om bara minnen är kvar av det som var…
  Att bära Kärleken kvar, Är hur Älskad Han var…
  Varma Omfamnande Tankar och Kramar,
  Ninni.

 4. Fina minnen=)
  …men vill bara fråga…det står väl inte ditt telefonnummer bakom ABBE på nyckelringen?
  En vän till mig hade nämligen gjort exakt samma sak och när oturen var framme fick någon annan tag i nycklarna och gjorde ett ovälkommet hembesök…..

  1. Telefonnumret har jag slipat bort, men tack för tipset <3 Så hemskt för din vän!

 5. Så fint gjort. Och skönt att veta att han alltid är nära. Får jag lov att fråga vilken ras dina hundar har? Mina föräldrar letar hund och vill bara ha en liten ”modell” och Abbe och Doris är så söta.

  1. <3
   Abbe var shitzu/lhasaapso/cotton och Doris är Shitzu/Lhasa apso. Underbara blandingar <3

 6. Alltså, tänkt att jag skullr skriva men så kommer saker emellan. Läste ditt inlägg och Abbe när jag satt på bussen. Började självklart storböla och satt där och snurvlade. Min tik är nu 7,5 år och ibland blir jag helt tårögd bara av att skeda henne unför paniken att den där dagen kommer. Även om det förhoppningsvis är lång tid kvar så vet man ju inte. Känner så stark empati för dig & lilla doris. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg