F R E D A G

Fredag alltså! Typ veckans bästa dag om ni frågar mig.

Ska vi kika lite på vad som gör just den här fredag lite extra bra?

Det är vår (jaja, det är fortfarande lite väl kallt och inte så soligt, men vi kan väl låtsas?) och vi har vädrat hela förmiddagen med öppen balkongdörr. Doris har suttit på fotpallen och spanat ut, hennes bästa plats på sommarhalvåret.

Jag har hämtat ut mina nya glasögon i veckan och h i m m e l vad jag ser bra nu. Det är helt galet! Jag passade på när det var 50% på alla brillor och köpte på mig tre par; ett par solglasögon och två vanliga. Blev nästan löjligt bra pris. Nu ska jag bara använda dom också…

Och till höger ser ni vad jag shoppade på demo-dagen igår; en rengöring från Gross som jag varit sugen på att testa ett tag nu. Plus tre härliga vårlack som jag hämtade ut på posten igår. Lyko hade rabatt på Essie som är ett favoritmärke när det kommer till naglar, så jag passade på att bunkra upp med vårens färger. Alltid 100 nyanser av rosa i min nagellackslåda den här tiden på året.

En Noora + William tröja och ett egengjort kort med en (lite smått läskig men hysteriskt rolig) kombo av mig och Noora. Min födelsedagspresent från Amanda som jag träffade igår för första gången på typ en evighet (ja, uppenbarligen eftersom jag fyllde år i januari och fick presenten nu) Så jag fick alltså världens roligaste present och några timmars oavbrutet pladder med en av dom som jag håller närmast hjärtat igår, det lever jag fortfarande på.

Den här nya vasen som står på soffbordet. Jag köpte den på Indiska förra helgen och bara älskar den!

Så det var väl det som gör min fredag lite extra härlig det, inte så dumt alls faktiskt.

4 kommentarer till “F R E D A G

  1. ÅÅÅÅ en sådan vas vill jag ha. Så härlig och man behöver inte köpa en massa blommor.
    Tack för tipset och ha en skön helg utan smärta.
    Kram Stina

    1. Får man se brillorna på? är också sugen på ett par nya, trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg