Våren är här & en Lily har flyttat in

 

Har ni också haft sol och vår idag?

Här har det varit såå härligt och varmt. Jag och Doris tittade förbi hos mamma och hann med både våfflor med mormor som kom på besök i eftermiddags och hemmagjorda hamburgare på grillen nu ikväll. Behöver jag säga att jag är mätt nu?

Så himla härligt att solen visade sig idag, även om jag fick gömma mig under diverse kepsar och hattar. Jag testade nämligen en ny ansiktsbehandling med retinol i tordags och då ska man vara väldigt försiktig med solen den första tiden efteråt. Mormor bara skrattade åt mig när jag försökte gömma mig från solen, jag som annars är den första att sticka näsan i vädret när solen visar sig.

Så bilderna i det här inlägget är tagna tidigare i veckan som ni förstår, där står jag ju och njuter av solen i mina nya solglasögon.

Ser ni förresten vad det är som hänger på min axel? Japp, väskan som varit på min lista i flera år nu. Den fick flytta in för någon månad sedan. Jag snubblade över en begagnad i fint skick, storleken vad inte den jag hade tänkt men nu är jag sååå nöjd att det blev denna lite större modellen.

Så äntligen fick jag lägga till en Lily till samlingen alltså, helt klart en värdig medlem.

Resten av outfiten då?

Gamla jeans från Zara. Tröja från Softgoats rea i vintras men de har samma modell fortfarande och en snarlik färg (här). Solglasögon från Smarteyes, genialiskt med solglasögon med styrka måste jag säga -jag ser SÅ bra nu. Halsduken är från H&M i höstas. Jackan är en favorit från Barbour som har något år på nacken men fanns med i vårkollektionen i år med såg jag (här). På fötterna ett par supersköna Adidas (här), de är som att gå på moln de där.

Så tack våren för härliga dagar, låt oss få många fler som denna.

(Bilderna är tagna av Emma)

Rekommenderade inlägg