Utan-jacka-väder och S O L

V i l k e n dag, äntligen äntligen sol och ta-av-sig-jackan-väder. Hade nästan gett upp hoppet om vårvärmen, den här veckan har vädret här nere varit absolut vidrigt med iskalla stormvindar. Men idag har man kunnat sitta i bara linne om man hittat någon plats med lä. U n d e r b a r t !

 Hemma i soffhörnan är det också vår.
Förra veckans blommor står sig fortfarande, årets första pioner. Jag som älskar pioner (min absoluta favoritblomma) blev överlycklig när jag fick syn på dom. Vasen köpte jag på Granit förra veckan, man kan aldrig få för många vaser.

Doris njuter också i fulla drag av våren från sin favoritplats på fotpallen nu när balkongdörren står öppen och släpper in kvällssolen. Därifrån har hon koll på vad som händer på gatan och om någon liten fågel skulle vara dumdristig nog att landa på balkongräcket.

Våren alltså, inte en dag för tidigt.

I går vinterjacka och storm, idag utan-jacka-väder och sol hela dagen lång.

Det är ju nästan så att man får nypa sig själv i armen.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Utan-jacka-väder och S O L

 1. Hej Nicole!
  Älskar din blogg och befinner mig i liknande sits som du. Jag beundrar så starkt hur du inte verkar ha någon avundsjuka inom dig vad gäller vänner/familj. Att de kan ha karriärer, resa osv. Allt de kan göra men inte du kan.
  Jag är inte alls där. Senast förra veckan fick min man ett fantastiskt jobb och jag påmindes än en gång hur det aldrig kommer att hända mig. Avundsjukan tog över och sliter såklart på vårt förhållande samma när jag blir avis på vänner. Jag är dömd till detta livet..ser vänner familj resa överallt, skaffa roliga jobb och fylls återigen av avundsjuka. Det går bara inte att glädjas med de 🙁
  Är det här en jobbig kommentar ta bort jag tänkte att jag måste våga fråga dig för jag blir så inspirerad av din stöttning till nära trots allt.
  KRAM!

  1. Alltså bloggen är ju inte h e l a jag och allt jag känner, tänker och gör. Det får man inte glömma bort, det pågår mycket i mitt liv som inte får ta plats här.
   Men just avundsjuka har jag aldrig känt, mer sorg över att jag inte kan ha allt det där i mitt liv.
   Stor kram till dig <3

 2. Hej!
  Snälla du som hittar så mycket fint när du kikar runt på olika siter. Kan inte du göra ett om kläder till bröllop. Jag vet inte vad jag ska ha. Är sugen på allt och inget mellan jumpsuit, klänning, kjol o topp. Vill inte ha någon balklänning. Ena stunden klurar jag på klänning o andra på den perfekta linneskjorta o en färgglad kjol o klackar. Men jag vet inte…..

Comments are closed.