Mina syror

Alltså jag är ju verkligen världens mest förvirrade människa. Igår kväll när jag stod och syrade ansiktet så svor jag plötsligt rakt ut när jag kom på att jag ju fortfarande inte bloggat om mina syror som jag lovade för flera månader sedan.

Men, den som väntar på något gott…

Tidigare har jag kört Paulas Choice men när jag började med syrabehandlingen signerad Dr Gross hos Lotta på Parelle så har jag även gått över till hemmasyror från detta märke. Jag måste säga att jag tycker ännu bättre om dessa och då ska man vet att jag gillade Paulas med, mycket. Men jag har fått ännu bättre resultat på min problemhy med dessa (och regelbundna ansiktsbehandlingar, både syra & ”vanliga”, innan gick jag bara på vanliga).

Först ut; Alpha Beta Peel Original Formula

Den här älsklingen kan man köra dagligen men jag kör den typ 3 ggr i veckan, eller oftare när jag tycker att det behövs. Den består av två steg, i varje burk finns det 30 stycken färdigindränkta pads som man sveper över huden. När man rengjort ansiktet som vanligt och torkat så sveper man först steg 1, de är ganska generöst indränkta så det räcker till dekolletaget med. Sedan väntar man två minuter innan går på steg 2 och sveper denna över ansiktet på samma sätt som den första. Mycket enkelt! Sen är det bara att smörja på med serum, kräm eller vad man nu har.

Sen den här då; Alpha Beta Medi-spa Peel

En veckopeel, man kan alltså köra den en gång i veckan men även här brukar jag dra ut på det lite och jag har kört den kanske 1-2 ggr i månaden nu när jag gjort kuren med salongsbehandlingen. Även här är det två steg och två minuter emellan. Easy-peasy! Den här är det lite mer drag i än det är varje-dag-peelen, och jag ä l s k a r ´t!

När det kommer till hudvård gillar jag att det känns att det händer något, förstår ni vad jag menar? Och det gör det med båda de här två. Med det inte sagt att det gör ont. Nej nej, det är bara en häääärlig pirrande/stickande känsla. Man känner att den jobbar och att det händer något. Love it!

Japp, jag är syra-frälst.

Big time.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Mina syror

    1. Jag köper mina på Parelle i Ystad, så jag vet inte om det finns på nätet 🙂 Tror bara det säljs på salong som arbetar med detta märket.

    1. 4* veckopeel kostar ca 400 och dagspeelen för 30 användningar kostar ca 1000 kr.

Comments are closed.