Överväldigad

Tack, tack, tack!

Så mycket kärlek som flödat genom min skärm de senaste dagarna, önskar att jag kunde ge lika mycket tillbaka till var och en av er.

<3

7 kommentarer till “Överväldigad

  1. Här kommer lite kärlek till! Själv lever jag också sedan 5 år tillbaka med smärta (knäna), men inte på sån nivå som din! Jag förstår så väl att du blev deprimerad samt att du levt med tankarna ”att sen då…” utan att acceptera att man måste ändra sitt liv och samtidigt identitet på sätt och vis för att det troligen inte kommer något ”sedan”.
    Kämpa på! Jag önskar så att du skulle känna dig bättre! Du förtjänar inte det du fått. Och alla som säger att det finns de som har det värre skall hålla käften. Så är det bara.

  2. Du gör det. Du ger. Det är därför vi är så många som tittar in hos dig ❤.
    Kram fina

  3. Du ger massor. Det är därför så många bryr sig om dig fastän många inte ens träffat dig. Vi är ett helt gäng som önskar dig mindre smärta och ljusare tider för sinnet 💗

  4. Du har helt rätt, vi måste prata om det. Och jag önskar så att du fick hjälp med din smärta!
    <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg