Finaste överraskningen

Det är inte bara via skärmen jag fått ta emot kärlek de senaste dagarna. I fredags när jag kom ut från min ansiktsbehandling så möttes jag av den här fantastiska buketten när jag skulle betala. Från Lotta (hudterapeuten), Rebecka (nageltjejen) och Emelie (butikschefen på Parelle i Ystad), världens finaste tjejer. Jag blev såklart alldeles rörd och gråtig, vem hade inte blivit det? Så vi kramades och dom sa snälla saker och jag blev ännu lite mer gråtig.

Inte nog med världens finaste pioner (blev stoppad tre gånger på väg hem av folk som undrade var de underbara pionerna var köpta) och den finaste hälsningen på kortet, de hade dessutom stoppat ner en present i form av det perfekta guldiga nagellacket från OPI som jag hade stått och pillat på medan jag väntade på min tur. Så nu längtar jag efter sommarbruna händer med guldlack, så himla fint.

Som sagt, finaste tjejerna det där.

8 kommentarer till “Finaste överraskningen

 1. Så gulligt <3
  Å vem är väl inte värd en sån fin överraskning om inte du <3
  Hoppas du får en fin kväll!
  Kram Anna

 2. Åh, bästa överraskningen! (Näst efter choklad alltså, enligt min personliga åsikt) 😉
  Du förtjänar verkligen all världens uppskattning och kärlek, fina du! <3

 3. Oj, man blir så .. jaa’a, jag vet inte riktigt! Läste nyss ditt inlägg om depressionen. Du är så stark Nicole, jag fattar inte hur du orkar? Jag är full av beundran. Stor styrkekram till dej! 💛

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg