Tömma ett pionlager och ha glitter överallt

Hej från festförberedelserna!

Idag har jag varit hos blomsterkillen på torget och köpt upp mer eller mindre hela hans pionlager, beställt bröd för avhämtning på lördag och påbörjat dukningen. Ja, jag ligger nog tusan i ganska bra fas för att kunna ta det väldigt lugnt både imorgon och på lördag, vilket var tanken för att inte ha en allt för upprörd hand på lördagkväll.

En liten hint om ett av veckans DIY’s, glittriga vattenglas blev det. Ni kan ju tänka er att jag har glitter precis överallt just nu, men det är ju bara härligt. Temat för festen är rosa och till det har jag adderat lite guld i dukningen (OBS! Detta betyder I N T E att ni kommer undan med guldiga outfits tjejer, rosa ska det va) Därav det guldiga glittret och spraymålandet som jag nämnde i det förra inlägget alltså.

Nu ska jag steama min klänning så att den kan hänga redo och vänta på att det ska bli lördag. Sedan kommer Emma som landade från Berlin igår hit och hjälper mig med vad jag nu kan tänkas behöva hjälp med. Men mest ska vara bara prata ikapp och suga ut så mycket tid tillsammans så möjligt medan hon är här, det blir mysigt!

Vi hörs snart igen, men där hade ni iallafall en liten uppdatering från festfixandet såhär långt.

2 kommentarer till “Tömma ett pionlager och ha glitter överallt

  1. Festfix – det är mer än halva grejen när det kommer till fest om du frågar mig!
    Älskar att planera & fixa! Hoppas ni får en alldeles förträfflig lördag! Ser fram emot bilder! <3
    Kram

  2. Hej Nicole, jag tittade in hos E och såg bilder från Ditt otroligt fint kreativa tjustiga festarrangemang…hatten av för Dig❣️ Vilken snygg klänning Du bar och hela Din styling från topp till tå 👌🏻. Kan tänka mig att Du kanske kommer med ett inlägg här om festen, när Du har möjlighet efter återhämtning (”ligga nere för räkning dagar” mitt uttryck för de där jobbiga dagarna som är oundvikliga om man ska kunna få leva livet, men som följd…tyvärr som ett brev på posten med de tyvärr oundvikliga j-a nervsmärtorna). Hoppas att Dagen/Kvällen blir ett positivt härligt minne av glädje tillsammans med underbara tjejer.
    Tänker på Dig med Varma Ljusa Kramar
    Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg