PINK PARTY!

I lördags hade jag alltså bjudit in 10 favoriter för att fira att jag banne mig överlevt 6 år med handen och så vidare.

Tyvärr blev kvällen inte riktigt vad jag hade hoppats på, men jag kommer inte gå närmare in på det mer än att det var himla tråkigt då jag verkligen hade laddat för detta. Men det hela började mycket bra, så jag tänkte att vi kan väl titta på det iallafall?  Fram till typ vid fördrinken var det verkligen den bästa dagen/kvällen på väldigt länge. Min barndomsvän Emma som rest från Berlin var hos mig hela dagen och hjälpte till med förberedelser, Pernilla kom förbi med baguetterna som jag hade beställt och hon hämtat upp, sedan trillade både Jenny och min andra Emma in framåt eftermiddagen för att hjälpa till och sedan gjorde vi oss i ordning tillsammans. Bästa!

Och Emma ställde dessutom upp som fotograf för kvällen så jag slapp tänka på det, därför är bilderna i inlägget alltså tagna av henne. Så lyxigt med en egen fotograf på festen.

Temat för kvällen var ju som bekant rosa och det är ju himla kul med teman när man vet att gästerna kommer att gå all in.

Själv hade jag klickat hem en underbar långklänning och fått väldigt mycket lockar i håret. Kul med så mycket hår att kunna g ö r a någonting av, det blev inte så mycket förlängning den här gången utan snarare en förtjockning.

Klänningen hade en helt underbar rygg (jag är ju som ni kanske minns svag för just det där med vackra ryggar) och ett härligt fall och sprund som gjorde att den fladdrade sådär härligt när man gick.

(klänningen här och skorna är gamla från H&M)

Jag hade dukat upp i uterummet med pompoms, pioner och ballonger.

Sedan trillade gästerna in en efter en. Här kommer världens bästa Mathilda och Nelly!

Och vi hade kramkalas. Bästa, bästa bästa tjejerna!

Sedan var det dags för fördrink.

  

Och lite tilltugg.

Mathilda var som vanligt helt maaagisk i kvällssolen.

Jag satte Jenny på att hälla upp bubblet.

Också fick jag paket, galningar alltså!

Så medan Jenny serverade iskalla fördrinkar med sockervadd och bubbel så öppnade jag paket.

Konfetti och rosa var ett ganska genomgående tema för paketen, jag ska visa er allt i ett annat inlägg sen tänkte jag.

Här ville jag typ frysa tiden.

Kolla in Emmas fantatiska örhängen och Amandas paljett-topp, alla var verkligen sååå fina!

Pernilla kom också.

Sedan hjälptes vi åt att duka fram och förbereda för maten, här är Nelly i full färd med något och bakom henne kommer två nyfikna kompisar hack i häl ivriga att se vad som händer. Både två sov som stockar mer eller mindre hela söndagen sen, vilket passande min hand ganska bra.

  

Sedan högg vi in på buffén, jag hade tänk köra catering efter lång tids övertalning från olika håll (såå svårt att släppa taget och inte för göra saker på mitt sätt) men eftersom det var fullbokat typ överallt (studenttider) så fick det bli hemlagat ändå. Mamma hjälpte till med vad hon kunde innan hon åkte och sedan försökte jag planera in så att så lite så möjligt skulle behöva göras på lördagen och jag måste nog säga att det lyckades ganska bra. Jag bakade foccacia på morgonen och sedan hjälptes vi åt med resten av småfixet på eftermiddagen. Så det löste ju sig himla bra utan catering med tillslut, underbart att ha gäster som man vet att man inte ens behöver be om hjälp, de liksom bara hugger i ändå.

Så det var mitt pink party det alltså, inte riktigt som jag hade tänkt det tillslut men med en heelt underbar start. Så jag väljer att ta med mig den biten; kvällssol, bästa tjejerna, skratt och så himla mycket kärlek. Bra så!

11 kommentarer till “PINK PARTY!

 1. Delar Din glädje…Känner med Dig 💧när det inte blev som Du hoppats på.
  Din skönhet lyser stark Du fina Nicole.
  Omfamnande Kramar från Ninni.

 2. Det ser helt magiskt ut!!! Underbart vackra tjejer!! Berätta mer om sockervadd i drinken det låter verkligen annorlunda….kram

 3. Blir så imponerad av dig! Din styrka som lyser i ögonen, trots din smärta. Njut av de fina stunderna från denna kväll.Du finns i så mångas tankar! <3

 4. Hei!
  Du var kjempefin, den kjolen satt som en drøm på deg. Synd hele kvelden ikke var like strålende som du så ut på begynnelsen av kvelden.
  Det var riktig fint dukad med temaet ditt, her var det mange tips og mye inspirasjon. Du er flink!
  Ha en fin dag!

 5. Jäkla hand o trilskas.
  Ni var alla fantastiska i era rosa kläder.
  Må så gott vackra du ❤

 6. Nydelige alle sammen 😊
  Kan ikke du vise mer av hagen/huset til din mor? Ser så koselig og fint ut!!

 7. Vilket magiskt kalas du ordnade med!
  Allt är verkligen genomtänkt in i minsta detalj. Såååååå fint!
  Å du är verkligen strålande vacker i din klänning, håret – allt!
  Ha en fin söndag!
  Kram Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg