BUS-favoriter

BUS, eller brun-utan-sol är min bästa vän och har varit i m å n g a år. Därför har jag också hunnit testa en hel del, både sånt som färgat mig orange och gett mig flammiga ben. Huuu! Så därför tänkte jag att jag kunde tipsa er om mina favoriter just nu, sånt som funkar, är lättarbetat och ger fin färg. Så kanske ni slipper gå i samma fällor med skräp-bus som jag gjort genom åren.

 1. James Read, det här märket kom in i mitt liv i slutet på förra sommaren när det började säljas på SkinCity. Den där facemisten är U N D E R B A R, helt omöjlig att misslyckas med, duschar ett jämt lager och ger gradvis färg. Eftersom det är som en vanlig facemist så kan den användas utanpå smink till och med. Doften är okej, inte jättegod men inte heller BUS-ig. Bästa BUS:en för ansiktet helt enkelt.  Den lite större flaskan på bilden då? principen ska vara den samma som för facemisten fast för kroppen och med glow. Men ICKE, denna är heeeelt värdelös i jämförelse. Kommer inte köpa denna igen och dessvärre kommer jag nog inte ens avsluta flaskan, en riktig besvikelse! Hade så höga förväntningar på den att jag fotade den innan jag testade men nu när jag testat, det skulle jag inte ha gjort. Båda dessa finns hos Skincity, här.
 2. St Tropez gradual tan, bygger upp färgen gradvis och ger en fin naturlig färg. Den blå är en in-shower-variant som är fullkomligt brilliant, bästa BUS-kroppsprodukten. När du duschat smörjer du in dig med denna medan du fortfarande är blöt, väntar tre minuter och sköljer sedan av- inget kladd och ingen risk för bus-doft. Bästa! Den vita flaskan använder du som en vanlig bodylotion och den ger också gradvis färg, vilket gör det lättare att få ett jämt resultat. Funkar super den med, men det som gör in shower-varianten är att man slipper kladd och istället kan smörja in sig med sin egen favorit bodylotion efter dusch. Finns tex på Åhléns, här.
 3. Detta är samma färg som används vid spraytan på salong, denna ger mer färg direkt än de ovan. Den är toppen om man har bråttom och inte har tid eller lust att att bygga upp ”brännan” gradvis, har glömt bort att boka en spraytan, eller när din spraytan börjar släppa och du behöver bättra på någonstans. Jag köpte min på Parelle här i Ystad där jag gjort spraytan ett par gånger.
 4. Det här är ingen BUS-produkt men den är så bra så den får vara med ändå. Det är som en lätt färgad bodylotion med bronzigt glow i, perfekt när man fått lite färg på sommaren (eller grundat med bus) Jämnar ut hudtonen lite, gör att brännan ser djupare ut och ger ett fint glow. Finns på Skincity, här.

Phu, det var mina BUS-favoriter det. En hel djungel det där

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “BUS-favoriter

 1. Vad är det som gör att James Read ansikts misten var bättre än kropps misten? Köpte denna kropps mist men även om den funkar och gör mig brun så stiiiiinker den typ gammal tant parfym!

  1. Facemisten ger en finfördelad dusch som inte behöver smörjas ut. kroppsprodukten hamnade mer på ett och samma ställe tyckte jag så för ett jämt resultat var jag tvungen att gå på med handsken och då försvinner ju hela grejen med att spraya på. Sen kände jag mig som en discokula, den är ju väldigt glittrig🙈😅

 2. Nicole, jag helt OBusig 😉. Har en undran; färgar det på kläder när man blir varm ?
  Kram från Ninni.

   1. Tack Nicole 😊 här har jag trott i min enfald att det gör det 😯, Kram❣️
    Ninni.

 3. Den där in-shower varianten låter ju fantastisk👍🏼! Men hinner man tvätta av händerna innan färgen ”fastnar”? Eller ska man använda vantar? 🙂

  1. Den är grym 👌🏼 Jag brukar köra utan och sedan tvätta av handen medan den verkar liksom 🙂

Comments are closed.