Lunch, studenter & dagens rosa outfit

Idag fick vi till en lunch på stan mellan regnskurarna, Emma och jag.

Vi gick till Söderberg & Sara och beställde grillade mackor och hipster-cola.

Mackan var så himla god. Colan däremot, nja…

Vi satt där på uteserveringen och åt grillad levain och tittade på när det samlades mer och mer folk på torget nedanför som väntade på att de nybakade studenterna skulle rusa ut på trappan. Så blev vi lite nostalgiska och mindes våra egna studenter, det var ju just den där trappan som jag rusade ut på för 8 (hjälp!) år sedan.

 

Också passade vi på att fota en dagens, det är ju ändå fredag och jag invigde en ny skjorta från h&m.

Älskar knytet och de bara axlarna, tror att jag måste försöka få tag på en i vitt med. Skjortan finns alltså på h&m (här), armbandet fick jag av Amanda på festen i lördags det kommer från Syster P, jeansen är ett par gamla highwaist från h&m och på fötterna har jag ett par Stan Smiths från förra året.

Också väskan från By Malene Birger såklart. Ni har väl inte missat att Jenny har en grym kampanj på massor av grejer från Malene just nu? Jag såg att bland annat väskan jag har på bilden fanns med tidigare i veckan, vet dock inte om den finns kvar nu eller om den är slut. Men massa fint fanns där iallafall, Tips Tips!

Nu öser regnet ner här, jag ligger i soffan med datorn på magen och Doris snarkande på ryggstödet och lyssnar till tappra studenter med visselpipor på avstånd.

Hoppas att ni har en fin fredag!

4 kommentarer till “Lunch, studenter & dagens rosa outfit

  1. Så snygg skjorta N 🤗 Du bär verkligen upp den med stil ❣️
    Vad roligt att Ni fick till Er lunchdate…glädjs med Er.
    När något ”går i lås” som inte är självklart…med tanke på att det ska funka i nuet med både det ena och det andra…Du vet…
    Varm Kram från Ninni.

  2. Mysig lunch! ☺️
    Insåg själv att det var tjugo (japp, tvåa nolla) år sen jag själv tog studenten 😱😳 What liksom 😝

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg