Nygammal doft-favorit

När mamma och Hans kom hem från Cypern hade de en present från taxfreen med sig till mig, som tack för hus och hundvaktande. Viktor & Rolfs flowerbomb, en gammal favorit. Jag köpte min första för en herrans massa år sedan när den var ny och under många år så var den mig signaturdoft eller vad man ska säga; jag luktade a l l t i d Flowerbomb där under ett par år där efter att min go to doft hade varit det där äpplet från DKNY. Sedan har den fått konkurrens av andra favoriter men parfymsamlingen är liksom aldrig riktigt komplett utan Flowerbomb.

Är det förresten inte märkligt att det sitter så mycket minnen i en doft? Hela min gymnasietid doftar Flowerbomb och när jag sprutar på mig den slungas jag typ tio år tillbaka i tiden till hemmafester, håltimmar och krossade hjärtan.

Så nu har jag alltså en bit av mitt liv i doftform i min låda igen och det är ju himla fint ändå.

6 kommentarer till “Nygammal doft-favorit

  1. Den är helt underbar, jag trodde tyvärr den utgått, men nu ska här inhandlas 😍

  2. Jag vill inte heller släppa taget om parfym som ger massa minnen & som faktiskt doftar ”mig”! Flowerbomb är en sån, hade den i många år, men sen ”råkade” halva kompisgänget köpa den så då kände jag att jag var tvungen att byta.. 😉

  3. Den är en av mina favoriter fortfarande.En man alltid återkommer till.

  4. Kunde inte du göra ett inlägg om dina andra favoritdofter också? Så kul att läsa.

  5. Åh, vet precis den känslan. Min favvo doft var (är) Esteé Lauders White Linnen Breeze, men den har de ju slutat tillverka. De ersatte den med något bjäfs som inte alls har den där strama, rena känslan. Suck…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg