Hur alla dagar borde vara

Tack vare min fest så lyckades jag ju som ni vet locka hem Emma från Berlin för några dagar. Så himla mysigt att få några dagars kvalitetstid med hon som varit min vän längre än någon annan. Hon som jag delat det mesta i livet med, som känner mig utan & innan och som trots att hon bor där borta nu fortfarande ofta är den första jag ringer när någonting har hänt, eller om jag bara behöver shoppingråd för den delen.

Vi hade världens härligaste vecka och hann få mer tid tillsammans än vi haft under de senaste 3 åren tillsammans tror jag, så himla mysigt. Innan hon skulle åka hem igen (buhu!) så tänkte vi passa på att ta vår årliga vräkmacka på Marinan till lunch. Men tji fick vi, det serverades bara stekt sill (!?) till lunch.

Så vi gick till det lilla fiskrökeriet som ligger alldeles intill istället och där kunde de erbjuda räkmackor. Inte några vräkmackor direkt, men det fick duga ändå. Det var ju ändå sällskapet som var det viktigaste.

 

Sen gick vi ner till den lilla stranden där intill småbåtshamnen för att Emma desperat ville doppa fötterna i svenskt vatten innan hon lämnade för Berlin igen. Men som ni ser så var det mer en tångsörja än något annat, så det blev inte så mycket fotbadande där inte.

Det löste sig tillslut ändå och Emma fick sig sitt fotbad i småbåtshamnen istället. Lycka för en storstadsbo som älskar havet!

Men ja, ungefär precis sådär borde alla dagar vara.

Med henne; min äldsta, älskade och ständigt saknade vän. Som bomull för själen.

13 kommentarer till “Hur alla dagar borde vara

  1. Vad är det för snyggklänning du har på bilden <3 ja hela du är naturligtvis fin

  2. Åh vilken underbar klänning!!
    Vilket märke?
    Glad sommar på dig’

  3. Det är det bästa när man har vänner som finns där för en i vått och tort och som det är som vanligt med fast det var evigheter man träffades. Var kommer den fina klänningen, eller det kanske är en blus och kjol ifrån?
    Önskar dig en härlig sommar med mycket sol!

  4. Hej!
    Undrar var den fina klänningen kommer från? Vill också säga tack och att jag förstår dina blogginlägg såväl, då jag själv varit med om en stor trafikolycka som påverkat livet. Många hälsningar och ha en fin helg!

    1. Tack själv, för din fina kommentar. <3
      Klänningen är i från Lindex.
      Kram!

  5. Blir så glad varje gång du har ett nytt inlägg på bloggen!
    Du inspirerar, sprider energi, värme och kärlek med bilder och text.

  6. 💞 VÄNNER med stora bokstäver det är bland det finaste i Livet. Där hela spektrat av känslor får plats, där tillit och förståelse är en del i vänskapen.
    Varma Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg