Kvällsljuset och lyxen att bo där jag bor

Jag tror att jag skriver det här varje sommar, men fy tusan vad jag är glad att jag bor just här- ett stenkast från mil efter mil med vita sandstränder. Det är verkligen höjden av lyx för mig, att ha havet så nära.

Året om egentligen, älskar hundpromenaderna längs havet om hösten när vågorna skummar.

Men härligast är det ändå just nu, den här tiden på året.

När det är sommar, även om temperaturen kanske inte är vad man skulle kunna önska av juli.

Men med ett kvällsljus så mjukt att man liksom aldrig vill gå hem så är vädret förlåtet och man glömmer nästan bort de senaste veckornas regnskurar och risk för frys-skador. Då vill man vill bara sitta där på kanten av bryggan och känna den mjuka sanden mellan tårna.

(Eller också plockar man upp kameran ur väskan och ta en spontan fotografering av kvällens outfit medan alla som passerar undrar vad tusan man håller på med. Men när ljuset är rätt och man får feeling så får man ju passa på.)

Kom igen nu sommaren, du kan väl komma på riktigt nu så jag kan få kasta tjocktröjan och spendera lata dagar på de här underbara stränderna och sedan kvällsbada i det mjuka ljuset. Schyssta liksom..?

Men tills dess så njuter vi av det här; lite småkyliga kvällar vid havet i tjocktröja, men med sand mellan tårna. Det är ju inte fy skam det heller faktiskt.

(Tröjan är från i fjol och kommer från Hunkydory och byxorna fyndade jag på Jennys grymma rea, här)

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Kvällsljuset och lyxen att bo där jag bor

  1. Tack för Dina ord om Havet och Ljuset om kvällen…Du skriver så fint Nicole…
    Så fin outfit…så fin där i miljön, förstår att Du fick feeling för att återge det vackra i mina ögon = HELA Du, insida som utsida + vyn ❣️😘
    Hoppas sommaren ger Dig de fina varma stunderna Du önskar.
    Ljusa Kramar från Ninni

  2. Vi var vid Sandhammaren i helgen, min euforiska sexåring sprang runt i vattenbrynet och frågade plötsligt: “mamma, är detta livet”? Ja, det är det 🙂 Havet är fantastiskt, fascinerande och liiite läskigt när det blåser på …
    Så roligt att du börjat blogga igen!

Comments are closed.