Klänningsfynd

Det rasade in frågor om klänningen jag hade på mig i inlägget häromdagen.

Och eftersom vi passade på att ta lite bilder där på stranden efter lunchen så kan den väl få ett eget inlägg tycker jag.

Och det är faktiskt ett fynd från Lindex rea nu i sommar. Värsta kapet!

Längden är alldeles perfekt och jag ä l s k a r mönstret.

Tyvärr verkar den inte finnas på hemsidan så jag kan tyvärr inte länka, jag köpte min i butiken här i Ystad för någon vecka sedan.

Idag ligger jag i sängen och vilar handen inför i eftermiddag. Jag ska nämligen på en tur till Malmö för lite shopping sedan middag med Jenny och Nelly, så himla mysigt. Vi tänkte kolla in rean efter ytterligare fynd och sedan avsluta med skaldjur och bubbel på Johan P, det låter som en helt perfekt lördag i mina öron.

Vi hörs snart igen!

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Klänningsfynd

Comments are closed.