Höstmode på ingång.

Okej, vi kanske inte är där riktigt än. Men eftersom sommaren inte riktigt har kommit igång än och det nu börjat trilla in höstmode i butikerna så går det bara inte att hålla sig borta. Dessutom gäller det ju att vara snabb om man inte vill missa godbitarna som tar slut snabbt. Hösten är ju verkligen min favoritsäsong när det kommer till kläder, älskar att vältra mig i härliga stickade koftor och snygga skor efter månader av flipflops och fladdriga klänningar. Den här hösten är jag väldigt sugen på rött; mörkt och mustigt rött ska det vara. Skorna är ju bara perfektion och HUR snygg är inte den nya färgen på BMBs höstkollektion? Tröjan från Gina ska jag absolut klämma på nästa gång jag kommer förbi en butik, tycker de kan ha så himla ”läskiga” material på sina grejer ibland.

Väska: här Skor: här Jeans: här Tröja: här

Men höstkläder alltså, jag älskar skiten.

 

4 kommentarer till “Höstmode på ingång.

  1. Hej Suran!
   Nej, detta är inget reklaminlägg. Eller, det beror ju på hur man ser det. Men jag har inte fått något för att skriva detta inlägget. Men om man vill se det så så är ju alla inlägg som innehåller en länk ”reklam” på sätt och vis. Men jag antar att det inte är det du syftar till, så nej, detta inlägget är varken i samarbete med Gina Tricot eller Modesto.
   Vad gäller Modesto så drivs den butiken av en av mina närmaste vänner, så självklart väljer jag att handla av henne istället för från tex Boozt.com, Zalando eller någon annan stor shop i de fall då varan jag är ute efter finns hos henne. Antar att du skulle göra detsamma för dina vänner. Om Jenny (som driver modesto) ber mig tipsa om en rabattkod, tävling eller liknande så står det tydligt i inlägget att hon bett mig tipsa, annars är det på eget initiativ och utan betalning precis som vilken annan länk eller inlägg som helst här i bloggen.
   Hoppas du fick svar på dina funderingar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg