Idétorka, modemässa och handbaksmälla

Hej vänner!

Förlåt för att jag inte kikat in på ett tag, en rejäl handbaksmälla (phu!) och allmän brist på inspiration ligger bakom.

MEN imorgon är det dags för modemässa i Köpenhamn igen tillsammans med Jenny, så då hoppas jag komma hem full med inspiration igen. Också tänkte jag att ni kanske kan hjälpa mig med lite önskemål på vad ni vill se mer av här i bloggen i höst? Doris? Dagens outfits? Inspirationskollage? Inredning? Livet med smärta? Vad skulle du vilja läsa mer om? Hit me! Så med lite tur kan jag kanske komma tillbaka från handbaksmällan efter morgondagens tur full med inspo plus med lite input från er. Hoppas på det!

Nej, nu måste jag leta fram något att ha på mig imorgon och sedan ska jag dyka ner bland dunet här i sängen igen och kolla på några avsnitt av Gilmore Girls på Netflix innan det blir godnatt.

Vi hörs snart igen,

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “Idétorka, modemässa och handbaksmälla

 1. Tycker du inspirerar med allt du lägger upp men det jag gillar att läsa om är inredning, recept och dina outfits men även ditt liv med smärta, kanske dina framtidstankar kring det och hur det är att gå hos en terapeut. Kram

 2. Tycker om din blogg som den är och blandningen☺️ Gärna outfits, din vardag, inredning och Doris såklart☺️
  Hoppas du får det super i Kphn!👍🏻
  Kramar
  Adela

 3. Hej! Måste skriva nu! Har följt dig länge, sen du började blogga.. men har knäppt nog aldrig kommenterat… Jag beundrar dig för din styrka som du har trots din smärta. Det är så fruktansvärt orättvist det du drabbats av, & kan inte föreställa mig det du går igenom… Vill egentligen bara säga att jag gillar den mix du skriver om – så som livet är… & kan bli, vad man drabbas av, smärta, psykisk ohälsa, upp & nergångar, mixat med mode & inredning 😉 jag blir glad varje ggn jag ser ett insta inlägg från dig!
  Bästa hälsningar Alyssa

 4. Tycker om din blogg precis som den är. Älskade ditt inlägg om busprodukter. Har testat Duschvarianten från St Trpoez, lööööve it! Och precis beställt ansiktsmisten från James Read. Ska bli spännande att testa. Skriv om sånt som du berörs av på något sätt. Kläder du tycker om, smink, inredning, bra böcker, tv-serier eller vad sjutton som kickar igång dig just då. Eller om du vill dela med dig av något du ogillar eller blir arg, ledsen över. Det viktigaste är att du delar det du själv vill, inget annat, det är då det blir bäst. Vet inte om du blev klokare av detta 😬😂
  Kram kram!

 5. Du är en fantastisk fotograf och bildkompositör och det uppstår en slags magi i dina bilder oavsett motiv. För min del får du gärna fota allt du kommer över, det du ser, från ditt perspektiv. Var inte rädd för att upprepa dig och mota bort alla eventuella tankar på ”not good enough”. För du är helt enastående. Du har förmodligen bloggvärldens mest förstående och tålmodiga läsare, så du ska inte be om ursäkt för din frånvaro. Du är saknad och efterlängtad och när du väl har kraft att skapa inlägg, hoppas jag att du kan känna den beundran och uppskattning som jag tror att alla som läser din blogg känner. Ta hand om dig. Kramar i massor!

 6. Tycker du gör ’Dagens outfit’ inspirerande och bra! Allt det du själv föreslår låter jättebra, så kör på det!
  Fortsätt blogga, du är en favorit! Stor kram!

 7. Alltså jag gillar den blandningen som du har på dina inlägg. Gillar dina kollage, dina uppdateringar om balkongen. Hur tusan du kommer på alla påhittiga fina ideer till alla paket/påskägg mm du gör

 8. Vilka fina kläder på bilden, du får gärna länka till var dom kommer ifrån. Gillar annars bloggen med en lagom blandning av allt.

  1. Bilden är tagen på mässan för något år sedan, typ 2014. Så tyvärr blir det svårt att länka😩 Byxorna kommer iallafall från bmb, väskan bmb, skor stylesnob och kavajen köpte jag på rea på hm när jag gick på gymnasiet (och använder den fortfarande massor, s å bra köp!) linnet minns jag inte var det kom ifrån.

 9. Jag skulle tycka det var intressant att läsa om vad du tror att du hade gjort idag om inte olyckan skett eller om du fick drömma att smärtan försvann, vad du skulle vilja göra i ditt liv då, stort som smått?
  Förstår att det kanske är för jobbigt att skriva om och att tänka på sådant som du inte kan göra…men om man får önska så önskar jag något sådant inlägg.
  Sen tycker jag såna där listor kan vara lite roliga.

  1. Ja, jag är nog inte riktigt där just nu att jag ska grotta ner mig i det som kunde varit. Det är ju som jag skrivit innan endel i att jag hamnat i depressionen som jag kämpar med. Just nu handlar det mer om att acceptera var jag befinner mig just nu, så tyvärr kan jag nog inte leverera den typen av inläggen som du önskar! <3

 10. Hej
  Jag älskar Doris…. 🙂 så du får gärna berätta mer om henne. Hur klarar du av att ta hand om / gå ut med henne de dagar du har så ont att du knappt orkar med dig själv. Anar att du har en familj som backar upp dig.
  Du får gärna skriva om din smärta och dina tankar kring denna, men det är ju väldigt personligt och utlämnande så du kanske vill behålla det för dig själv. Jag tycker inte att det vore att gnälla om du gör det. Jag tänker ofta på dig och är förvånad hur du klarar av att bära detta. Beundrar dig! Bra att gå och tala med någon om ”eländet” emellanåt tror jag. Man vill ju inte ”tjata” på omgivningen, nära och kära, eller tynga ned dem hela tiden.
  Var rädd om dig!

 11. Åh, jag vill ha med outfits! Tycker du alltid får till det så himla bra! Så shopping, shoppingtips och dagens outfit 😄

 12. Älskar dina outfitbilder och ja, hela din blogg. Så fortsätt som du brukar. När du orkar och har lust. Ha en härlig resa till Köpenhamn. Kram Annika

 13. Jaaa !!! jättebra som den är ! Känn ingen press vi kikar in nu och då…… och blir lika glada för varje inlägg <3

 14. Älskar dina dagens outfit. Inredning och när du pysslar ihop fina presenter är också kul.

 15. Åh, gillar din blogg så himlans mycket!
  Jag skulle gärna önska inlägg med inredning, outfits och även livet med smärtan.
  Tack för en fin och personlig blogg!

 16. Hej
  Jag gillar att läsa om allt, hund, inredning, känslor, vardag, vänskap och alla fina foton.
  Passar på att fråga…..väskan grinolas, tillverkas den inte i svart och vitt längre? Köpte den av misstag för ngr år sedan men älskar storleken. Nu hittar jag bara svart/beige…. hjälp?
  Kram

 17. Livet med smärta och din vardag, samt allt det andra du föreslår! Tycker bra om din blogg 🙂

 18. Kan du inte ge en presentation av din stad, omgivningen? Fiken, baden, butikerna, torgen osv.
  Vad får man inte missa om man turistar?
  kram Mia

 19. Hej.
  Jag gillar din blandning av allt. Fortsätt som du gör. Hoppas du hittar orken att blogga mer 🤗

Comments are closed.