Modemässan och en plötslig längtan till våren 2018

Åh, jag kom verkligen hem fulladdad med inspiration, taggad på våren 2018. Och önskemål från er i kommentarsfältet, tack <3

(och med en rejäl handbaksmälla, såklart. Kurerar den just nu här från sängen.)

Dagens på mässan bestod av byxor från H&M (här), väskan har ni ju sett förr men Jenny har fyllt på med fler i butiken nu inför hösten (här), så även toppen (här), på fötterna mina gamla Stan Smits.

Hade verkligen en fin dag med Jenny där på mässan, det är ju S Å himla lyxigt och roligt att ha en vän med typ världens bästa butik som man kan få vara med och påverka inköpen till.

 

Jenny hade köpt med sig smoothies till oss, lite energi innan vi gav oss in i mässhallarna.

Jag brukar ju vara svagast för höstmodet och nu visades ju vår och sommarkollektionerna för nästa år men H J Ä L P så mycket fint jag hittade. Blev många Du kan ta en extra M direkt av den där,  jag behöver den. Det jobbigaste är ju att man nu måste vänta typ i en mindre evighet innan man kan klicka hem godbitarna, m e n – den som väntar på något gott osv.

Vi började iallafall hos Twist & Tango där jag blev kär i en bikini.

Det blir m y c k e t rött & rosa nästa vår.

Vi åt burgare till lunch som alltid på mässan, traditioner är till för att hållas.

Sen hamnade vi hos gulliga Susanne på Stylesnob och jag blev t o kförälskad i ett par röda sneakers med lite platå, glittriga snören och en rosa detalj därbak på hälen. Japp, dessa kommer jag definitivt trippa runt i till våren.

Sedan gick vi vidare på sko-temat och shoppade matchande badtofflor till vuxen & barn. På bilden ovan står jag och försöker välja ut modeller av de ursöta barnvarianterna.

Sedan gick vi till Karen By Simonsen och där var det ännu mer rosa och rött. Jag tjatade på Jenny om att köpa in denna kostym som jag föll pladask för och lyckades bra. (Ja, en M är givetvis redan bokad). Så cool att bära som hel kostym men också kavajen till jeans eller byxan till en vit tischa. LÄNGTAR!

Och den här mönstade skjortklänningen i samma färgtema.

Den här uppknäppt med bikinin från Twist under! utbrast Jenny och jag i kör när vi såg den.

Också var vi förbi BilliBi och köpte in superfina skor förstås. Men sedan verkar värmen i mässhallarna (eller kanske smärtan) ha gjort mig lite ofokuserad för jag saknar bilder från ganska många stopp, bland annat en helt uuuunderbar klänning från Plus Fine som jag bara ville stoppa i väskan och springa med, den hade nämligen varit perfekt för Nellys bröllop om ett par veckor då jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig. Men igen, den som väntar på något gott- nästa sommar kommer jag glida runt i den där fladdriga gröna drömmen, var så säker.

Ja, det finns mycket att se fram emot när det kommer till våren hos Modesto, det vill jag lova. Men först har vi en höst att se fram emot, med härliga koftor och skor och halsdukar och allt det där som man bara älskar med höstmodet. Sen, sen kan det bli vår och tid för fladdriga klänningar, bikinis och knallrosa kostymer med röda detaljer.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Modemässan och en plötslig längtan till våren 2018

    1. Tack Lena, vad roligt att du gillar <3
      Och nu ska länkarna vara rätt, smärthjärnan är inte alltid att lita på 😏

  1. Tack för en härlig blogg! En fråga, tjejen på bilden från modemässan som har en leoblus/klänning på sig vet du vart den kommer ifrån? Gillade den 👍😍 mer än tacksam för svar! 💕

Comments are closed.