Klädpanik

Idag är det prick en vecka kvar tills Nelly skrider ner för altargången och jag har f o r t f a r a n d e ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alla klänningarna ovan (från Asos) har varit hemma om och vänt hos mig, men alla har åkt i retur pga ena eller andra anledningen. Igår hämtade jag ut en helt underbar klänning från By Malinas dunderrea men den var förstås alldeles för stor och den fanns inte i mindre. Suck!

Så ja, lite smått klädpanik råder här hemma nu. Men jag tänker att det nog ska ordna upp sig ändå, naken ska jag väl inte behöva gå iallafall. Hoppas jag.

Fortsättning följer….

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Klädpanik

  1. Du har säkert något fint i garderoben. Jag tänker direkt på den klänningen du hade på 50+90 festen. Den var så fin!!!

  2. Du är så fin i den blåvita klänningen du hade på 140 års festen ta den. Du är så söt så du passar i det mesta.
    Hoppas du får kul på bröllopet.
    Kram yvonne

  3. En klassisk Emelie från By Malina är aldrig fel:) de måste finnas för dom reas aldrig. Lycka till!

Comments are closed.