Klädpanik

Idag är det prick en vecka kvar tills Nelly skrider ner för altargången och jag har f o r t f a r a n d e ingen aning om vad jag ska ha på mig. Alla klänningarna ovan (från Asos) har varit hemma om och vänt hos mig, men alla har åkt i retur pga ena eller andra anledningen. Igår hämtade jag ut en helt underbar klänning från By Malinas dunderrea men den var förstås alldeles för stor och den fanns inte i mindre. Suck!

Så ja, lite smått klädpanik råder här hemma nu. Men jag tänker att det nog ska ordna upp sig ändå, naken ska jag väl inte behöva gå iallafall. Hoppas jag.

Fortsättning följer….

6 kommentarer till “Klädpanik

  1. Du har säkert något fint i garderoben. Jag tänker direkt på den klänningen du hade på 50+90 festen. Den var så fin!!!

  2. Du är så fin i den blåvita klänningen du hade på 140 års festen ta den. Du är så söt så du passar i det mesta.
    Hoppas du får kul på bröllopet.
    Kram yvonne

  3. En klassisk Emelie från By Malina är aldrig fel:) de måste finnas för dom reas aldrig. Lycka till!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg