En klänning att möta hösten i

Ni var några som kommenterade och mailade om klänningen som jag hade på mig på frukosten på möhippan förrförra lördagen. Och jag förstår varför, den är ju så himla fin. Den kommer iallafall från Modesto (här).

 

Själv tycker jag att det är den perfekta klänningen att möta hösten i. Nu på sensommaren blir jag alltid sugen på att kasta mig över höstkläderna och genast bylta på mig koftor och kängor, men det skulle kanske anses lite märkligt om jag kilade runt med det på stan nu då det väl ändå räknas som någon form av sommar fortfarande.

Så medan mina nyinköpa koftor och kängor får stanna hemma i väntan på (ännu) kyligare vindar så är den här klänningen perfekt för att tjuvstarta hösten med sina härliga färger.

Så nu kör jag den alltså barbrant till sneakers och känner lite på det där med höst.

Sen blir den perfekt med strumpbyxor och grövre skor, när kylan är här på riktigt. Vågar jag säga att jag längtar lite, trots att vi ännu inte fått någon riktig sommar i år?

(Bilderna är tagna av Emma)

2 kommentarer till “En klänning att möta hösten i

  1. Jättefin! Är blommorna så rosa som det ser ut på dina bilder eller mer som modestos bild? Kanske bara på min mobil färgerna är så olika 🙂
    Tack för en blogg full med inspo!

    1. De är nog ett mellanting skulle jag säga, var tvungen att rota fram den ur tvättkorgen för att se. ha ha!
      <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg