Nelly

Det finns inte överdrivet mycket bilder i min kamera från förra helgens fantastiska bröllop, jag antar att det är ett tecken på en lyckad dag. Men några ögonblick innan middagen satte igång lyckades fastna trots allt, så vi tittar väl på det tycker jag.

Kyssen utanför kyrkan, alltså- hur fina är dom inte?

Gästerna var förstås också tjusiga. Kolla bara in hur snygg Mathilda var i den där blommiga drömmen och Helle i knalligt rosa.

Efter kyrkan åkte vi vidare till festlokalen där vi försågs med dryck och tilltugg medan brudparet åkte iväg och fotograferades.

Jenny var där och var löjligt snygg. Jag ville helst bara ta hennes hår och limma fast det på mitt huvud.

Och jag hade hittat en lösning på klädkrisen och slapp gå naken, lyckligtvis.
Emma hade kommit instövlande och slängt upp en hög klänningar på min säng två dagar tidigare och jag hade skrattat åt henne då vi är ungefär så olika två människor kan var kroppsformmässigt och typ 3 storlekar ifrån varann. Men till min stora förvåning så passade den första jag drog på mig och det var ganska självklart att det var den det skulle bli. Så jag var kvällen till ära klädd i den här lånade mintblå drömmen från By Malene Birger som passade perfekt till skorna jag hade köpt på vinst och förlust så jag iallafalll eventuellt skulle ha något att ha på fötterna om jag tvingades gå naken. 70% rabatt och bara ett par kvar i min storlek, hur ofta har man sån tur?

Så vi minglade, blev fotograferade av Micke och minglade lite till. Tiden bara rusade iväg och plötsligt….

Uppstod ett jubel och brudparet gjorde entré.

K a n  inte släppa hur vacker Nelly var i den där klänningen.

Då var det dags för brudskål, ser ni guldglittret i bubblet?

Sen har jag tyvärr inga fler bilder, men vi gick iallafall in till en helt m a g i s k t pyntad lokal och åt och skrattade och lyssnade på tal innan bandet drog igång och spelade Nellys pappas gamla låtar och kvällen blev om möjligt ännu bättre. A L L A dansade verkligen, utom jag då som satt på första parkett och tittade på med en hand som inte tycker att dans är någon lämplig aktivitet. Så himla roligt, jag har ju jobbat på endel bröllop innan jag blev skadad och det är i n t e ofta man ser att alla är uppe på dansgolvet och röjer.

Men alltså, väldens finaste dag.

Så glad att jag fick vara med och fira deras dag tillsammans med dom.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Nelly

  1. ”Love is in the air” så fin ❤️bild Du fångat på N o F utanför kyrkan och jag håller med Dig Nellys Brudklänning är verkligen så vacker.
    Och DU fina Nicole, skorna var menade för Dig…så fina i både färg och stil på Dig, och ditt läppstift som matchar så perfekt 👌🏻.
    Klänningen klär Dig också så Festfint, så fina färger på Dig❣️
    Du har så fint hår och frisyr, så inte behövde Du känna det som Du beskrev,…så det så 😉😙❣️
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. … och jag skulle vilja limma fast DITT hår på mitt huvud. Så fint. Då såg magiskt ut i din lånade klänning, så magiskt så du kanske måste göra den till din 😉

Comments are closed.