Färgklick på soffbordet

Ser ni vad jag fann hos den gamla damen på torget i fredags?

Äntligen! Jag köpte med mig tre buntar, det var ju liksom helt omöjligt att välja bara en eller två färgkombinationer.

Så nu står det en härligt maffig bukett på soffbordet och lyser upp hela rummet med sina härliga färger.

Dessutom hade jag klickat hem ett nytt doftljus (härifrån) som levererades lagom till helgen. Det var lite av en chansning, jag hade nämligen doftat på ett ljus i någon affär för l ä n g e s e n men inte köpt och ångrat mig sen dess. Jag trodde att det kanske kunde vara denna doften, och det var det minsann. Vilken tur!

Hoppas att ni haft en fin helg?

Jag och mamma tog en liten shoppingrunda i Malmö igår så idag har jag bara varit handbakis och tvingats ligga still. Men det blir ju lite bättre när man har den här utsikten på soffbordet och lägenheten doftar Voluspa, faktiskt. Sen har jag passat på att ta vilan ute i skuggan med i eftermiddag, det blev visst sommar idag. Imorgon när jag orkar packa upp påsarna ska ni få se vad som fick följa med hem, det fortsätter lite på samma tema som det här inlägget faktiskt..

Fin söndagkväll till Er <3

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Färgklick på soffbordet

Comments are closed.