Kvällsoutfit från möhippan

Tillbaka till förrförra lördagens möhippa.

För efter att tjejerna varit ute och fiskat torsk och jag vilat vidare på rummet så var det dags för middag. Då byttes skoluniformerna mot klänningar och rummet fylldes på några sekunder av highlighter som glittrade och en svag doft av parfym.

Det är ju den bästa stunden, när man får känna sig som en tonåring igen och stå med sina tjejkompisar i ett rum och rota efter den rätta ögonskuggan och trängas framför samma spegel med mascaraborsten i högsta hugg.

I alla fall tog Micke lite bilder på mig i kvällen outfit innan vi kilade vidare mot Occo för att fortsätta kvällen med den blivande bruden och han åkte hemåt, helt slut stackarn efter en heldag i sällskap av 10 tjejer.

Klänning: Asos

Bilder: Mikael Roos

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “Kvällsoutfit från möhippan

  1. Du är så vacker att man håller andan. Det skär i mitt hjärta över att tänka på att en fin tjej som du har så ont. <3

    1. Tack!
      Det korta är ett guldhalsband med en berlock jag fick när jag föddes. Det långa är ett gammalt från dogeared, ett sånt som man köper kedjan och sedan fyller på med berlocker.

Comments are closed.