Nymålat

Jag fick ett ryck för några veckor sedan och tog tag i ett projekt jag haft väntade i över ett år nu. Skänken mellan säng och soffhörnan behövde ett lager ny färg. Jag älskade den gamla färgen men tyvärr hade den råkat ut för en liten olycka i form av ett doftljus som sprängdes och det var svart stearin i en fläck som aldrig gick bort. Så det behövdes ny färg, helt enkelt.

Och eftersom jag inte direkt känd för mitt tålamod när jag väl bestämt mig så fick det bli en färg jag hade hemma i gömmorna.

Så det blev en lagom rosa färg från byta-yta (mix av Linne och Rosa 50/50). Fast jag egentligen var sugen på något mörkare, men det går ju att måla om igen om andan faller på i höst, nu blev jag iallafall av med den svarta fläcken som stört mig så sedan det där Byredo-ljuset sprängdes.

Även handtagen fick lite färg, också det ett projekt jag haft liggande som liksom inte blivit av.

Så ett lager guldig sprayfärg på handtagen och en smutsrosa nyans på möbeln och vips hade jag ett helt nytt rum typ.

8 kommentarer till “Nymålat

  1. Vilka söta handtag….små händer som håller i varandra! Är de orginal eller har du bytt ut dem? I så fall, varifrån kommer de?

    1. Jag köpte dom när jag målade möbeln första gången i en liten butik i Simrishamn som jag tyvärr inte minns namnet på =/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg