9 DAGAR TILL B E R L I N

Nedräkningen har börjat, om nio dagar åker Amanda och jag till Berlin för att hälsa på Emma. Äntligen! Vi har pratat om det ett tag men inte riktigt kommit till skott, förrän nu. För två veckor sedan bokade vi flyg och nästnästa onsdag åker vi, jag kan knappt v ä n t a. Jag vet förstås att vad som helst kan hända på ditvägen. Men jag försöker att inte tänka så mycket på det som inte går att styra över och istället planera för att det ska gå så smidigt så möjligt för min hand på det sätt som jag kan styra över saker; bokar hotell nära tågstationen, flyg till den flygplatsen som det går tåg direkt från, försöker hålla nere förväntningarna för hur mycket jag ska orka med, och så vidare. Också planerar jag outfits, jag tänker att om jag ska ha tre dagar med två av de bästa tjejerna jag vet i en storstad så ska jag ta mig tusan vara fab varenda en av de dagarna.

Och lite försent kom jag häromdagen på att mitt pass gick ut i slutet på augusti, h u r kan det redan vara fem år sedan? Så imorgon ska jag till polisen för fixa nytt och sedan är det bara att hålla tummarna för att det hinner komma så jag slipper skaffa mig ett tillfälligt pass som kostar mer än flygresan tur och retur, haha. Visserligen är de där tillfälliga(rosa)passen bra mycket finare än de vanliga, men jag tror att kan hitta något mycket roligare att göra för den tusenlappen i Berlin.

Så om nio dagar åker vi alltså till Berlin och ja, jag längtar ihjäl mig lite.

8 kommentarer till “9 DAGAR TILL B E R L I N

  1. Oh vad härligt det lät! Jag hoppas du får en fantastisk resa med dina vänner o att det går bra för dig med handen. Skulle vara så roligt om du fick en positiv upplevelse. Trevlig resa, önskar dig allt gott

  2. Åh, det låter så härligt. Hoppas att ni får en fin resa och kan njuta av tiden tillsammmans. Ang passet – oroa dig inte. Jag skaffade nytt pass i februari och det tog typ fyra dar att få det.

  3. Åh vad roligt. Vet du Berlin är en underbar stad, vi brukar åka dit en gång om året bara för att vi trivs så bra där. Jag önskar med hela mitt hjärta och själ att du ska få en bra vistelse där utan alltför mycket protester från handen. Du är modig och så värt en bra resa. kramar från mig!

  4. Åhhh som jag hoppas för din skull att det får tre riktigt roliga och fullspäckade dagar, du förtjänar det om något! Helt rätt inställning har du också! Många kramar till dig

  5. Håller alla tummar och tår för att du ska få en jättebra tur till Berlin! Det MÅSTE bli så!!!

  6. Åhå, helt missat detta. Hoppas allt går bra. Jag fullkomligt älskar Berlin! En bekant frågade mig någon gång varför och mitt svar blev utan omsvep – för att jag blir mig själv där <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg