Det stora höstklippet

Så var det då äntligen dags för det stora höstklippet.

Emma och jag möttes upp på en chai innan det var dags att promenera bort till GoodHair för att sätta igång med dagens projekt. Väl där bombarderade vi i vanlig ordning Emelie med instruktioner; inte för mycket här, men ändå inte för lite. Den här nyansen fast jag vill ha kvar min egen bottenfärg fast liksom uppblandad. Tänk ryskspion, inte så mycket marimekko.  Jamen ni fattar, hon har den minsann inte lätt den där stackars kvinnan. Men hon är van, lyssnade tålmodigt på våra krav och gav sedan sin frisör-syn på det hela, så enades vi om en strategi och körde igång.

Och ser ni? Jag gjorde det! Jag klippte lugg!

När den här bilden togs så hyperventilerar jag typ där bakom när jag ser stora testar falla till golvet. Fyyyy så läskigt. Men vill man ha förändring så måste man ju våga lite.

(klänningen från Zara i somras och jeansen är gamla från One teaspoon)

Och såhär blev det alltså, väldigt annorlunda och väldigt ovant.

Men jag gillar det, mycket!

Det känns verkligen som den perfekta höstfrisyren och man kan ju inte säga annat än att det blev en stor förändring, precis som jag önskade. Färgen kommer inte riktigt till rättvisa på de här bilderna. Men jag är sååå nöjd med färgen iallafall. Hon dämpade ner det där blonda, solblekta och behöll min bottenfärg och blandade upp med lite slingor. Det blev verkligen precis sådär som jag försökte förklarar för henne att jag ville ha. Kanske till och med lite bättre än så, jag får titta in med lite andra bilder senare så ni får se.

Så nu har jag hösthår och lugg alltså, och är mer redo för höst än någonsin.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Det stora höstklippet

 1. Super superfint ju!! Härligt när man får det precis så som ma tänkt:)
  Jag gjorde med ett stort höstklipp för två veckor sedan, klippte helt enkelt av det i en kort page med uppklippt nacke. Tänk lite Claire i House of cards (första säsongerna), fast bara lite längre.
  Precis vad jag behövde då jag tappat så fasligt massa hår! Nu känns det äntligen som jag har hår på huvudet igen 🙂
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

 2. Länge sedan jag kommenterade nu, men kikat in regelbundet. Du lär ju bli sjukt snygg i lugg! Ser fram emot att se slutresultatet =)

 3. Supersnyggt! Ha ha, ”rysk spion, inte så mycket marimekko”… underbart uttryckt 🙂 Nu vill jag också ha lugg!

Comments are closed.