Säga hejdå till sommaren

Ja, det är väl så att hösten har kommit nu.

Svårt att skriva att sommaren är över när det knappt känns som om det varit någon sommar alls.

En enda gång på stranden och jag tror tusan att glassen jag håller i handen på bilderna är sommarens enda med. Hur galet är inte det? Och ja, solbrännan på bilderna är såklart spraytan, något annat har det inte blivit den här sommaren.

Så nu lämnar vi det där bakom oss, det som ska kallas sommar men som mest var en besvikelse i form av låga temperaturer och regn, och blickar framåt mot hösten. Ä n t l i g e n börjar det bli okej att bylta på sig och idag såg jag att träden börjat skifta färg i toppen, snart är det sådär vackert överallt som det bara är på hösten. Jag älskar ju hösten som ni vet, det är så mysigt när det börjar bli mörkt om kvällarna, man kan tända ljus och bara mysa inne. Och höstkläderna, ä l s k a r höstkläderna. Framförallt när det är sådär soligt och sådär lagom kallt så man kan gå runt i stickade koftor (typ den här, som jag funderar på att slå till på) och en halsduk runt halsen.

Och imorgon ska Emma och jag till Emelie och skaffa oss lite hösthår. Som jag har längtat efter det, är verkligen redo för en förändring. Vi har bombat varandra med bilder de senaste dagarna och photoshopat in våra ansikten i olika bilder med frisyrer vi gillar, hysteriskt kul. Så vi får väl se vilken av alla inspirationsbilder det blir, kommer jag våga klippa lugg? Är sugen, men vet ju också att jag kommer ångra mig efter cirka en och en halv dag. Det är ju så det är med lugg.

Ja, fortsättning följer om hösthåret helt enkelt…

Men vi säger väl hejdå till sommaren då och hoppas att den levererar bättre nästa år. Nu ser jag framemot hösthår, tända ljus, hög luft och mysiga mörka kvällar.

Rekommenderade inlägg