F R E D A G

Fredag hörrni!

Heldagsregn och grått, men det är f r e d a g. Jag har varit runt och fixat lite grejer inför Berlin-resan nästa vecka och nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te och i mitt knä trängs Doris med datorn. Jag tittar som utlovat in med bilder på onsdagens outfit som Micke tog på mig.

Blir fortfarande själv förvånad när jag ser bilderna, är så himla ovant med luggen.

Men jag gillar det mer och mer, håret. Det är lättare när man själv fått fixa det och prövat sig fram lite tycker jag.

 

Kläderna då?

Jeansen är gamla som gatan från H&M

Kavajen: här

Toppen: här

Skorna mina gamla Superstar från Adidas

Det stela armbandet en present från Emma förra året

Det tunna med tofsar är nytt från Jenny: här

Ha nu en superfin fredag allihop, så hörs vi snart igen!

1 kommentar till “F R E D A G

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg